Oferte cazare Brzeg, Polonia Polonia iarna 2023
(46 oferte, 50EUR - 500EUR)
Piast, Brzeg

Piast

Brzeg, Polonia, Polonia

  • Fara transport
  Arte, Brzeg

  Arte

  Brzeg, Polonia, Polonia

   • Fara transport
   Romeo, Brzeg

   Romeo

   Brzeg, Polonia, Polonia

    • Fara transport

    Oferte Brzeg

    Brzeg, Polonia, Polonia reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

    Partiile de ski din Brzeg sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Brzeg pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Brzeg sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

    Conditiile de zapada sunt excelente in Brzeg oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

    Echipamentul de instalatii pe cablu din Brzeg garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Brzeg va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

    Oferte cazare Brzeg, Polonia, Polonia iarna 2023 - 2024 - Alege din 23 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

    Intrebari frecvente despre Brzeg

    Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Brzeg?

    POKOJE ERJOT HD, HOTEL DOMINO, APARTAMENTY GOSCINNE MED-PALACE, B HOTEL CENTRUM BRZEG, Brzeg Centrum sunt cele mai populare hoteluri din Brzeg

    Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Brzeg?

    Best Western Plus Brzeg Centrum, Brzeg Centrum, B HOTEL CENTRUM BRZEG sunt cele mai apreciate hoteluri din Brzeg ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Brzeg.

    Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Brzeg?

    Brzeg Centrum sunt cele mai apreciate hoteluri din Brzeg ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Brzeg.