Oferte cazare Bukowina Tatrzanska, Polonia Polonia iarna 2022
(6 oferte, 262.2EUR - 262.2EUR)
Montenero Resort Spa, Bukowina Tatrzanska

Montenero Resort Spa

Bukowina Tatrzanska, Polonia, Polonia

  • Fara transport
  Willa Roztoka, Bukowina Tatrzanska

  Willa Roztoka

  Bukowina Tatrzanska, Polonia, Polonia

   • Fara transport
   Willa Silene, Bukowina Tatrzanska

   Willa Silene

   Bukowina Tatrzanska, Polonia, Polonia

    • Fara transport
    Pod Gontem, Bukowina Tatrzanska

    Pod Gontem

    Bukowina Tatrzanska, Polonia, Polonia

     • Fara transport
     Pensjonat Dziubas, Bukowina Tatrzanska

     Pensjonat Dziubas

     Bukowina Tatrzanska, Polonia, Polonia

      • Fara transport
      Aparthotel Diamond, Bukowina Tatrzanska

      Aparthotel Diamond

      Bukowina Tatrzanska, Polonia, Polonia

       • Fara transport

       Oferte Bukowina Tatrzanska

       Bukowina Tatrzanska, Polonia, Polonia reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

       Partiile de ski din Bukowina Tatrzanska sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Bukowina Tatrzanska pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Bukowina Tatrzanska sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

       Conditiile de zapada sunt excelente in Bukowina Tatrzanska oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

       Echipamentul de instalatii pe cablu din Bukowina Tatrzanska garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Bukowina Tatrzanska va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

       Oferte cazare Bukowina Tatrzanska, Polonia, Polonia iarna 2022 - Alege din 6 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

       Intrebari frecvente despre Bukowina Tatrzanska

       Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Bukowina Tatrzanska?

       Aparthotel Diamond, Pensjonat Dziubas, Pod Gontem, Willa Silene, Willa Roztoka sunt cele mai populare hoteluri din Bukowina Tatrzanska

       Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Bukowina Tatrzanska?

       Montenero Resort Spa sunt cele mai apreciate hoteluri din Bukowina Tatrzanska ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Bukowina Tatrzanska.