Oferte cazare Canillo, Grandvalira Andorra iarna 2020
(0 oferte, 50EUR - 500EUR)

Despre CanilloPrezentare si poze Canillo

Canillo

Canillo este capitala regiunii cu acelaşi nume. Aici veţi găsi multe case tipice de munte ale Andorrei, aşa numitele "Borda". În multe dintre aceste refugii vă puteţi convinge de calitatea gastronomiei tradiţionale a Andorrei. În Canillo găsiţi şi multe biserici istorice şi capele, multe din secolul XI şi care conferă regiunii şi staţiunii un farmec special. Pentru Après-ski localnicii vă recomandă "Camping Pla", cu petreceri şi cocktailuri bune. O altă recomandare este pentru Spa Caldea, cea mai mare baie termală din Europa, care este alimentat de izvoare termale naturale şi situată la doar câţiva km de Canillo.

Oferte Canillo

Canillo, Grandvalira, Andorra reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

Partiile de ski din Canillo sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Canillo pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Canillo sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

Conditiile de zapada sunt excelente in Canillo oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

Echipamentul de instalatii pe cablu din Canillo garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Canillo va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

Oferte cazare Canillo, Grandvalira, Andorra iarna 2020 - Alege la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

Recomandari turistice pentru Canillo

Canillo este nu departe de adevărata fortăleţă de après-ski a Grandvalira: Pas de la Casa. Aici puteţi face din noapte zi. Dar şi în Canillo diferitele baruri vă oferă cu siguranta şi ele destulă distracţie. În pub-ul "Camping Pla" se organizează petreceri la intervale regulate, care se bucură de mare popularitate în special la localnici. În plus la "Palau de gel", un centru sportiv şi de comunitate, aveţi şansa de a practica patinaj, înot, tenis şi squash. După sport vă puteţi răsfăţa cu specialităţi ale gastronomiei Andorrei. Ce ziceţi de exemplu de o brânză "Tupi"? Aceasta ajunge la maturitate într-un vas de lut cu brandy şi usturoi.