Cazare In Orase Copenhaga, Oresund Danemarca 2023
Filtre: Categorie: Cazare in orase× (8 oferte, 114.3EUR - 414EUR)

Afiseaza harta
Hotel Cabinn Scandinavia, Copenhaga

Hotel Cabinn Scandinavia

Copenhaga, Oresund, Danemarca

  • Fara transport

    Ultima rezervare: 26.11.2022

  Radisson Blu Scandinavia Hotel Copenhagen, Copenhaga

  Radisson Blu Scandinavia Hotel Copenhagen

  Copenhaga, Oresund, Danemarca

  • Hotel de lux  
  • Fara transport
  Clarion Hotel Copenhagen Airport , Copenhaga

  Clarion Hotel Copenhagen Airport

  Copenhaga, Oresund, Danemarca

  • Hotel cu Internet wireless  
  • Fara transport

  Despre CopenhagaPrezentare si poze Copenhaga

  Copenhaga

  Copenhaga este capitala Danemarcei şi ceea ce un milion de danezi o numesc acasă. Aceasta "veche fată prietenoasă" este suficient de mare pentru a fi o metropola, unde cumpărăturile, cultura şi viaţa de noapte sunt excelente,dar, totusi suficient de mica pentru a fi intima, sigura şi usor de strabatut. Cu vedere la stramtoarea Oresund cu Suedia, la doar câteva minute distanţă, este o legătură culturală şi geografică între Europa continentală şi Scandinavia.

  Recomandari turistice pentru Copenhaga

  Toate mijloacele de transport public în Copenhaga, precum şi restul ţării, funcţionează pe un sistem de zone. Cel mai mic bilet, este un bilet cu două zone, care costă 23 coroane pentru adulti (11.50 coroane pentru copii sub vârsta de şaisprezece ani), şi pot fi achiziţionate de la casele de bilete, automate şi şoferii de autobuz. Doi copii sub vârsta de unsprezece ani pot călători gratuit cu un adult de plată. Acesta vă permite să călătoriti în jurul orasului în două zone (zona de unde aţi cumpărat sau ştampilat biletul plus o zona adiacentă), timp de o oră. Puteţi comuta liber între toate trenurile, metrourile, şi autobuzele în această oră, atâta timp cât călătoria dumneavoastra. Întrebaţi localnicii, dacă este nevoie de ajutor, pentru ca sistemul de zona poate fi complex pentru vizitatori. Autobuzele de noapte circula intre orele 1 si 5 iar preţul biletului este acelaşi ca în timpul zilei.

  Desi Danemarca este in Comunitatea Europeana moneda oficiala esta Coroana Suedeza (7,45 coroane = 1 euro)

  Intrebari frecvente despre Copenhaga

  Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Copenhaga?

  Hotel Cabinn Scandinavia, Radisson Blu Scandinavia Hotel Copenhagen, Clarion Hotel Copenhagen Airport , Hotel Park Inn By Radisson Copenhagen Airport sunt cele mai populare hoteluri din Copenhaga

  Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Copenhaga?

  Hotel Cabinn Scandinavia, Radisson Blu Scandinavia Hotel Copenhagen, Clarion Hotel Copenhagen Airport , Hotel Park Inn By Radisson Copenhagen Airport sunt cele mai apreciate hoteluri din Copenhaga ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Copenhaga.

  Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Copenhaga?

  Radisson Blu Scandinavia Hotel Copenhagen, Clarion Hotel Copenhagen Airport , Hotel Park Inn By Radisson Copenhagen Airport sunt hoteluri din Copenhaga ce au acces gratuit la internet

  Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Copenhaga?

  Hotel Cabinn Scandinavia, Clarion Hotel Copenhagen Airport sunt hoteluri din Copenhaga ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Copenhaga.