Cazare In Orase Lima, Regiunea Lima Peru 2021
Filtre: Categorie: Cazare in orase× (4 oferte, 75.7EUR - 245EUR)
New Corpac, Lima

New Corpac

Lima, Regiunea Lima, Peru

 • Hotel cu Internet wireless  
 • Fara transport
Maria Angola, Lima

Maria Angola

Lima, Regiunea Lima, Peru

  • Fara transport
  Santa Cruz, Lima

  Santa Cruz

  Lima, Regiunea Lima, Peru

   • Fara transport

   Despre LimaPrezentare si poze Lima

   Lima

   Lima este capitala și cel mai mare oraș al Republicii Peru, fiind de asemenea capitala Provinciei Lima. Este centrul comercial, industrial, financiar și cultural al țării. Orașul este localizat în văile dintre râurile Chillon, Rimac, Lurin. Se află pe coasta de vest a țării, în apropiere de portul Callao la Oceanul Pacific. Populația totală era în 1995 de 6.117.489 locuitori, din care aproape o treime locuiesc în așezări de colibe, la periferie.

   Recomandari turistice pentru Lima

   Constructia de hoteluri de lux a insemnat o explozie de cartiere rezidentiale dragute. Cautati informatii generale despre Lima, capitala Perului, pentru urmatoarea voastra calatorie catre Miraflores din Lima si San Isidro, ale caror atractii sunt casele frumoase si parcurile pline de flori, cafenelele si restaurantele, teatrele si viata de noapte dinamica.

   Cumparaturile in Lima sunt excelente. Buticurile sale si magazinele cu obiecte de artizanat sunt pline de oferte bune cu bijuterii din aur si argint, piele, olarie, tesaturi, alpaca moale si impletituri din lana vicuna. Cina este de asemenea o delicatesa pentru ca bucatarie peruviana este, destul de simplu, servita superb in restaurante elegante sau confortabile, in gradini sau langa mare.

   Intrebari frecvente despre Lima

   Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Lima?

   Miraflores Suites Centro, New Corpac, Maria Angola, Santa Cruz sunt cele mai populare hoteluri din Lima

   Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Lima?

   Maria Angola, New Corpac, Miraflores Suites Centro sunt cele mai apreciate hoteluri din Lima ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Lima.