Cazare In Orase Phi Phi Island, Krabi Thailanda vara 2023
Filtre: Categorie: Cazare in orase× (6 oferte, 176.8EUR - 1000EUR)
P.P. Erawan Palms Resort, Phi Phi Island

P.P. Erawan Palms Resort  

Phi Phi Island, Krabi, Thailanda

  • Hotel pe plaja  
  • Fara transport
Hotel Phi Phi Natural Resort, Phi Phi Island

Hotel Phi Phi Natural Resort  

Phi Phi Island, Krabi, Thailanda

  • Hotel cu piscina exterioara  
  • Fara transport
Hotel Holiday Inn Resort Phi Phi Island, Phi Phi Island

Hotel Holiday Inn Resort Phi Phi Island  

Phi Phi Island, Krabi, Thailanda

  • Hotel pe plaja  
  • Fara transport

Despre Phi Phi IslandPrezentare si poze Phi Phi Island

Phi Phi Island

Phi Phi este considerata a fi una din insulele cele mai frumoase si naturale din lume (de fapt, există şase insule în Phi Phi), se afla la 50 km sud-est de Phuket şi fac parte din Nopparattara - Koh Phi Phi National Park, o zona abundenta de corali şi viaţa marină uimitoare. Cu munţi si stanci de calcar , pesteri si lungi plaje de nisip alb. Koh (insula) Phi Phi cuprinde şase insule, 2 dintre ele principale - Phi Phi Don şi Phi Phi Le. Insulele sunt inconjurate de Marea Andaman.

Recomandari turistice pentru Phi Phi Island

In Phi Phi transportul motorizat nu prea existsa, deşi sunt cateva motociclete cu ataş sau pltforma, de obicei folosite pentru transportul de mărfuri şi materiale de construcţii. Deplasarea se face pe jos sau cu bicicleta, dar în zonele populate din Tonsai, pana la orice destinatie nu faci mai mult de 10 minute pe jos. Barci de tip taxi va pot asigura transportul intre diferite plaje, dar in Phi Phi Don, puteţi merge pe jos, de asemenea, la orice plajă. Preturile pentru a te deplasa sau a inchiria o barca de transport sunt intotdeauna negociabile in functie de ce ati avea nevoie. Barcile sunt dotate cu motoare zgomotoase, asa ca daca ingnorati zgomotul puternic al motorului va puteti deplasa aproape oriunde in jurul acestor insule la un pret negociat.


Intrebari frecvente despre Phi Phi Island

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Phi Phi Island?

P.P. Erawan Palms Resort, Hotel Phi Phi Natural Resort, Hotel Holiday Inn Resort Phi Phi Island sunt cele mai populare hoteluri din Phi Phi Island

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Phi Phi Island?

P.P. Erawan Palms Resort, Hotel Phi Phi Natural Resort, Hotel Holiday Inn Resort Phi Phi Island sunt cele mai apreciate hoteluri din Phi Phi Island ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Phi Phi Island.

Care sunt hotelurile cele mai apreciale cu plaja proprie din Phi Phi Island?

P.P. Erawan Palms Resort, Hotel Phi Phi Natural Resort, Hotel Holiday Inn Resort Phi Phi Island sunt cele mai apreciate hoteluri din Phi Phi Island cu acces direct la pe plaja. Mai multe hotelurile cu acces direct la plaja din Phi Phi Island.

Care sunt hotelurile ce ofera sezlonguri la plaja din Phi Phi Island?

P.P. Erawan Palms Resort, Hotel Phi Phi Natural Resort sunt cele mai apreciate hoteluri din Phi Phi Island ce oferta sezlonguri la plaja. Mai multe hoteluri ce ofera sezlonguri la plaja din Phi Phi Island.