Cazare In Orase Puntarenas, Costa Rica Costa Rica 2023
Filtre: Categorie: Cazare in orase× (5 oferte, 472.5EUR - 1000EUR)
Hotel Club Punta Leona, Puntarenas

Hotel Club Punta Leona

Puntarenas, Costa Rica, Costa Rica

 • Hotel cu loc de joaca pentru copii  
 • Fara transport
Fiesta Resort All Inclusi, Puntarenas

Fiesta Resort All Inclusi

Puntarenas, Costa Rica, Costa Rica

 • Hotel cu All Inclusive  
 • Fara transport
Barceló Tambor, Puntarenas

Barceló Tambor

Puntarenas, Costa Rica, Costa Rica

  • Fara transport
  Tango Mar, Puntarenas

  Tango Mar

  Puntarenas, Costa Rica, Costa Rica

   • Fara transport
   Villa Caletas, Puntarenas

   Villa Caletas

   Puntarenas, Costa Rica, Costa Rica

    • Fara transport

    Despre PuntarenasPrezentare si poze Puntarenas

    Puntarenas

    Puntarenas este capitala și cel mai mare oraș din provincia Puntarenas, pe coasta Pacificului din Costa Rica. Acest oraș găzduiește peste 100.000 de reședințe, iar apropierea sa cu oceanul îl face o destinație populară pentru localnici și turiști.

    Recomandari turistice pentru Puntarenas

    Parcuri și plaje din apropiere: există multe alte plaje și parcuri naționale la care turiștii și localnicii pot călători de la Puntarenas într-un timp relativ scurt.
    Unele dintre cele mai populare zone înconjurătoare care sunt călătorite includ Playa Naranjo, Mal País, Santa Teresa, Montezuma, rezervația naturală Cabo Blanco, Parcul național Carara și faimosul loc de surf din Boca Barranca. Un lucru care se vede imediat în Puntarenas este că acesta nu este un loc pe care doriți să-l treceți cu vederea doar ca un port sau o oprire spre un loc mai bun. În timp ce mulți oameni doar călătoresc prin Puntarenas, există o mulțime de locuri de explorat și de apreciat în oraș în timpul unui sejur acolo. Consultați cafenelele care sunt aliniate de-a lungul plajei de-a lungul pasarelei Paseo de los Turistas. Veți găsi în aceste locuri fructe de mare proaspete. Puteți găsi, de asemenea, ceva dulce, cu înghețată și batido pe multe dintre meniuri. De asemenea, pe vânzătorii stradali îi vei găsi pe trotuare. Aceste magazine pe trotuare sunt un loc minunat pentru un turist pentru a găsi suveniruri autentice din Costa Rica pentru a le duce acasă la prieteni și familie.

    Intrebari frecvente despre Puntarenas

    Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Puntarenas?

    Hotel Club Punta Leona, Tango Mar, Barceló Tambor, Fiesta Resort All Inclusi, Villa Caletas sunt cele mai populare hoteluri din Puntarenas

    Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Puntarenas?

    Hotel Club Punta Leona, Villa Caletas sunt cele mai apreciate hoteluri din Puntarenas ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Puntarenas.

    Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Puntarenas?

    Hotel Club Punta Leona sunt cele mai apreciate hoteluri din Puntarenas ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Puntarenas.

    Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Puntarenas?

    Hotel Club Punta Leona sunt cele mai apreciate hoteluri din Puntarenas cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Puntarenas.