Cazare In Orase Spindleruv Mlýn, Muntii Krkonose Cehia iarna 2022
Filtre: Categorie: Cazare in orase× (3 oferte, 73.6EUR - 73.6EUR)
Hotel Aqua Park, Spindleruv Mlýn

Hotel Aqua Park

Spindleruv Mlýn, Muntii Krkonose, Cehia

  • Fara transport
  Hotel Harmony Club, Spindleruv Mlýn

  Hotel Harmony Club

  Spindleruv Mlýn, Muntii Krkonose, Cehia

  • Hotel cu parcare proprie  
  • Fara transport
  Grand, Spindleruv Mlýn

  Grand

  Spindleruv Mlýn, Muntii Krkonose, Cehia

   • Fara transport

   Despre Spindleruv MlýnPrezentare si poze Spindleruv Mlýn

   Spindleruv Mlýn

   Spindleruv Mlyn cu mulţime de turişti internaționali, într-un amestec colorat este una din staţiunile de schi cele mai populare din Munţii Krkonoše. Cu multe clădiri din anii '20 Spindleruv Mlyn şi-a păstrat farmecul său confortabil nu în ultimul rând deoarece pentru că obiceiurile locale sunt menţinute prin evenimente culturale periodice. Zona de schi este compusă din domeniul schiabil Medvedin şi Petr Svaty care se întind pe ambele părţi ale oraşului. Cu pârtii predominant roşii dar şi albastre şi negre domeniul schiabil dispune de pârtii preparate pentru fiecare nivel de experienţă.
   În Spindleruv Mlyn veţi găsii 91,5 km de pârtii schi fond bine preparate care îşi merită banii. Multe facilităţi de agrement asigură distracţia şi în afara pârtiilor. Nenumărate restaurante, baruri şi discoteci vă aşteaptă seara cu diferite programe. Varietate că oferă de asemenea un derdeluş de 4 km, la fel şi un patinoar iar pentru cei curajoşi şi zbor cu parapanta.

   Recomandari turistice pentru Spindleruv Mlýn

   Après-ski-ul este plin de viaţă în Špindlerův Mlýn: aproximativ 50 de baruri, restaurante si cluburi de noapte oferă un program de divertisment şi necesită o multă rezistenţă, nelăsându-se cu nimic mai prejos faţă de cel austriac, nu în ultimul rând datorit preţurilor reduse şi ambianţa casual a audienţei sale internaţionale. Acesta începe deja în timpul zilei în refugiile de schi tipice, "bauden". Mai jos de Svatý Petr asigură Bar Audi atmosfera de distracţie şi se poate continua petrecerea la baruri şi discoteci, cum ar fi "Silver Rock Music Bar" sau "Disco Dolska Felicity Fun"! Cine vrea să petreacă o seară liniştită, poate alege unul din multele restaurante pentru a se lăsa răsfăţat cu specialităţi regionale, cum ar fi găluşte sau clatite de cartofi. Cei care doresc, mai multă activitate sportivă în afara pârtiilor pot vizita centrul Fitness, sala de tenis sau derdeluşul - pentru relexare vă aşteaptă piscine şi saune sau o plimbare cu sania trasă de cal prin peisajul fermecat.

   Intrebari frecvente despre Spindleruv Mlýn

   Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Spindleruv Mlýn?

   Hotel Harmony Club, Hotel Aqua Park, Grand sunt cele mai populare hoteluri din Spindleruv Mlýn

   Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Spindleruv Mlýn?

   Hotel Aqua Park, Hotel Harmony Club, Grand sunt cele mai apreciate hoteluri din Spindleruv Mlýn ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Spindleruv Mlýn.

   Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Spindleruv Mlýn?

   Hotel Harmony Club sunt cele mai apreciate hoteluri din Spindleruv Mlýn ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Spindleruv Mlýn.

   Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Spindleruv Mlýn?

   Hotel Harmony Club sunt hoteluri din Spindleruv Mlýn ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Spindleruv Mlýn.