Cazare In Orase Strbske Pleso, Slovacia Slovacia iarna 2023
Filtre: Categorie: Cazare in orase× (2 oferte, 341.3EUR - 341.3EUR)

Afiseaza harta
Hotel Crocus, Strbske Pleso

Hotel Crocus

Strbske Pleso, Slovacia, Slovacia

  • Hotel cu Internet wireless  
  • Fara transport

Despre Strbske PlesoPrezentare si poze Strbske Pleso

Strbske Pleso

Štrbské Pleso este cea mai înaltă stațiune de schi din Slovacia, cea mai înaltă așezare situată în Munții Tatra si oferă 9 km de pârtii de schi ușor până la moderat dificile pe pârtiile sudice ale Predné Solisko.
Altitudinea mare a stațiunii (1360-1825 m) împreună cu sisteme de înzăpezire de înaltă calitate oferă condiții excelente de schi.

Recomandari turistice pentru Strbske Pleso

Štrbské Pleso este cea mai înaltă stațiune de schi din Slovacia, cea mai înaltă așezare situată în Munții Tatra si oferă 9 km de pârtii de schi ușor până la moderat dificile pe pârtiile sudice ale Predné Solisko.
Altitudinea mare a stațiunii (1360-1825 m) împreună cu sisteme de înzăpezire de înaltă calitate oferă condiții excelente de schi. Schiurile sunt transportate de două telescaune rapide, un telescaun cu 3 locuri și două telescaune.
Stațiunea de schi High Tatras - Štrbské Pleso permite vizitatorilor săi să utilizeze serviciile de închiriere de schi și snowboard, servicii de schi și școli de schi pentru începători. Zona de copii, închisă separat, Maxiland, are propriul teleschi și remorcă.
Štrbské Pleso atrage schiorii cu condițiile sale excelente de schi, piste minunate pentru slalom, schi în jos sau de schi și servicii de înaltă calitate, mai mult de 2 km de schiuri noi cu zăpadă artificială și trasee pentru schi de fond. Iubitorii de adrenalină pot vizita atractivul parc de zăpadă. Štrbské Pleso este cea mai înaltă stațiune de schi din Slovacia, iar bogata istorie și hoteluri de lux fac parte din atmosfera sa magică.
Schiul de fond la Štrbské Pleso are o istorie îndelungată - Campionatele Mondiale de schi de fond au avut loc aici încă din 1976, între 1987 și 1999 a existat Universiada de iarnă. Datorită altitudinii mari a traseelor (aproximativ 1400 m) există condiții foarte bune de zăpadă. Traseele de fond sunt împărțite în 11 rute cu o lungime totală de 26 km.
Abonamentul de schi achiziționat în stațiune este valabil și în Starý Smokovec și Tatranská Lomnica.
Lacul Pleso Strbske
Predné Solisko
Monumentul victimelor SNP
Monumentul lui Jozef Szentivanyi

Intrebari frecvente despre Strbske Pleso

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Strbske Pleso?

Hotel Crocus sunt cele mai populare hoteluri din Strbske Pleso

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Strbske Pleso?

Hotel Crocus sunt cele mai apreciate hoteluri din Strbske Pleso ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Strbske Pleso.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Strbske Pleso?

Hotel Crocus sunt cele mai apreciate hoteluri din Strbske Pleso ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Strbske Pleso.

Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Strbske Pleso?

Hotel Crocus sunt hoteluri din Strbske Pleso ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Strbske Pleso.