Cazare In Orase Varsovia, Mazovia Polonia 2022
Filtre: Categorie: Cazare in orase× (1 oferte, 50EUR - 500EUR)

Afiseaza harta

Despre VarsoviaPrezentare si poze Varsovia

Varsovia

Varsovia este capitala si cel mai mare oras al Poloniei. Este situata pe raul Vistula, la egala distanta fata de Marea Baltica si Muntii Carpati.

Varsovia este situata pe doua forme geomorfologice principale: platoul Campiei morene si Valea Vistula, cu modelul sau asimetric de terase diferite

Desi nu este foarte cunoscuta printre turisti, Varsovia are un “Oras Vechi” pitoresc cu o poveste aparte, numeroase monumente ce sunt o marturie a erei comuniste si un orizont impanzit de zgarie-nori construiti in ultimii ani.

Orasul Vechi – a fost distrus in timpul celui de-al doilea razboi mondial si reconstruit in intregime la scurt timp dupa aceasta.

Recomandari turistice pentru Varsovia

Palatul Regal, admirabil reconstruit dupa planurile originale. Adaposteste adesea expozitii si galerii de arta.

Palatul Culturii si Stiintei, construit dupa modelul arhitectural al Universitatii din Lomonosov din Moscova, situat chiar in centrul orasului, ofera o panorama superba asupra Varsoviei celor care urca pe terasa cladirii.

Parcul Łazienski si Palatul, ofera o incursiune interesanta pe terenurile imperiale ale Poloniei de altadata. Plimbarea pe aleile parcului prilejuieste frecvente intalniri cu veverite, foarte prietenoase cu turistii.

Palatul Wilanow – a fost construit pentru regele Jan Sobieski si este o cladire imensa, cu 60 de camere, majoritatea umplute cu obiecte legate de regalitate, portrete si artefacte antice.

Fortareata Varsoviei este un avanpost semicircular si una dintre putinele ramasite ale fortificatiilor ce incercuiau Varsovia in trecut.

Muzeul Rascoalei din Varsovia, unul dintre cele mai frumoase muzee din tara, ofera vizitatorului informatii asupra celui mai tragic episod din istoria orasului.

Muzeul de Istorie al Varsoviei care ofera un tur fascinant prin trecutul capitalei poloneze.

Muzeul Armatei poloneze este muzeul cu cea mai mare colectie de artefacte militare din Polonia

Piata orasului vechi, strajuita de statuia Sirenei, simbolul Varsoviei. Aici gasiti cele mai multe magazine si tarabe de suveniruri, sau puteti opta pentru o plimbare cu o caruta trasa de cai.

Inchisoarea Pawiak – o amintire a vremurilor terifiante din cel de-al doilea razboi mondial.

Drumul regal este un traseu simbolic intre castelul regal si palatul Wilanów, ce include mai multe obiective turistice istorice.

Gradina Zoologica ocupa o suprafata de 40 hectare unde pot fi vazute peste 500 de specii de animale

Intrebari frecvente despre Varsovia

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Varsovia?

Victor Pruszkow by DeSilva sunt cele mai populare hoteluri din Varsovia

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Varsovia?

Victor Pruszkow by DeSilva sunt cele mai apreciate hoteluri din Varsovia ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Varsovia.