Cazare In Orase Vlore, Albania Albania 2022
Filtre: Categorie: Cazare in orase× (108 oferte, 104.8EUR - 1000EUR)
Hotel Picasso, Vlore

Hotel Picasso  

Vlore, Albania, Albania

 • Hotel cu parcare proprie  
 • Fara transport
New York, Vlore

New York

Vlore, Albania, Albania

 • Hotel cu loc de joaca pentru copii  
 • Fara transport
Aliko, Vlore

Aliko

Vlore, Albania, Albania

  • Fara transport
  Onorato, Vlore

  Onorato

  Vlore, Albania, Albania

   • Fara transport
   Paradise Beach Hotel, Vlore

   Paradise Beach Hotel

   Vlore, Albania, Albania

   • Hotel cu piscina interioara  
   • Fara transport
   Ambasador, Vlore

   Ambasador

   Vlore, Albania, Albania

   • Hotel cu loc de joaca pentru copii  
   • Fara transport
   Splendor, Vlore

   Splendor

   Vlore, Albania, Albania

    • Fara transport
    H M Hotel, Vlore

    H M Hotel

    Vlore, Albania, Albania

     • Fara transport
     Regina, Vlore

     Regina

     Vlore, Albania, Albania

      • Fara transport
      Lux Vlore, Vlore

      Lux Vlore

      Vlore, Albania, Albania

       • Fara transport
       Zhironi, Vlore

       Zhironi

       Vlore, Albania, Albania

        • Fara transport

        Despre VlorePrezentare si poze Vlore

        Vlore

        Vlora este un oraș vechi fondat în secolul al VI-lea î.Hr., cunoscut inițial cu numele de Aulona, situat într-o locație frumoasă, în fața peninsulei Karaburun și a insulei Sazan și înconjurat de plaje și nisip stâncos.

        Recomandari turistice pentru Vlore

        Moscheea Muradie construită în 1537 de celebrul arhitect turc otoman Mimar Sinan, în timpul domniei Sultanului Suleiman Magnificul.
        Manastirea Zvernec este o biserică medievală bizantină din Insula Zvërnec din interiorul Lagunei Narta, in nord-vestul orașului Vlorë.
        Castelul Kanine a fost construit în satul cu același nume, care se află la aproximativ 6 km de Vlorë si se ridică pe partea muntelui Șușica, la aproximativ 380 de metri deasupra nivelului mării. Castelul a fost construit pe locul unei vechi așezări, una dintre cele mai vechi din regiunea Vlora.
        Muzeul de istorie este o atracție populară pentru turiști si detine o colecție impresionantă de obiecte care poartă amprentele vremurilor vechi. Obiectele arheologice din cele mai vechi timpuri sunt atracțiile majore ale acestui muzeu. Sicriul patriotului local Avni Rustemi poate fi văzut aici. Voi și tovarășii dvs. v-ar fi uimit să vedeți întreaga colecție a muzeului care afișează obiecte din cele mai vechi timpuri până în timpurile recente.
        Muzeul Independentei este de fapt o vilă de dimensiuni moderate, care a fost primul guvern post-independență al HQ Albania în 1912. În interior puteți vedea cum arătau camerele și birourile, precum și artefacte și fotografii istorice din perioada de timp. Este un loc bun pentru a afla despre scurtul, dar primul gust al independenței Albaniei în timpul anilor tumultuoși chiar înainte de Primul Război Mondial.
        Parcul Național Llogara este situat strategic în Munții Ceraunian, la sud-est de Orikum. Parcul cuprinde 1.010 ha de-a lungul Mării Ionice. Altitudinea parcului variază între 200 m și 2.020 m deasupra Adriaticii. Parcul se bucură de un climat mediteranean cu influențe subtropicale, cu ierni ploioase și uscate și veri calde până la cald.
        Muzeul Etnografic este un muzeu mic, dar unic, plin de artefacte vechi și care expune diverse aspecte ale vieții tradiționale albaneze.

        Intrebari frecvente despre Vlore

        Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Vlore?

        Hotel Picasso, The Llogora Tourist Village, Hotel Helia, Paradise Beach hotel, New York sunt cele mai populare hoteluri din Vlore

        Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Vlore?

        Hotel Picasso, Residence Jazoj, Hotel Divers, Aler Luxury Vlore, Isi Rooms sunt cele mai apreciate hoteluri din Vlore ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Vlore.

        Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Vlore?

        Mare Blu Hotel Bar, Yacht Hotel, Aliko, H M Hotel, Ambasador sunt cele mai apreciate hoteluri din Vlore ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Vlore.

        Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Vlore?

        Paradise Beach hotel, Hotel Vlora International sunt cele mai apreciate hoteluri din Vlore ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Vlore.

        Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Vlore?

        Ambasador, New York, Hotel Vlora International sunt cele mai apreciate hoteluri din Vlore cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Vlore.

        Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Vlore?

        Hotel Picasso sunt hoteluri din Vlore ce au acces gratuit la internet