Oferte cazare Cerný Dul, Muntii Krkonose Cehia iarna 2020
(1 oferte, 107.3EUR - 107.3EUR)

Despre Cerný DulPrezentare si poze Cerný Dul

Cerný Dul

Romantica staţiune Černý Důl este situată la poalele Munţii Krkonoše, la o altitudine de 684 m. Numele satului ceh înseamnă "mina neagră", cu referinţă atât la activitatea minieră din trecut cât şi la pădurile abundente din jur. În secolul 18 aici era vorba doar de calc, astăzi un altfel de alb joacă rolul principal - vă aşteaptă zăpadă din belşug la temperaturi medii de 7°C, condiţiile perfecte din decembrie până în martie. Staţiunea liniştită s-a transformat în un îndrăgit centru dedicat sporturilor de iarnă, care nu a pierdut nimic din caracterul original şi liniştit.

Oferte Cerný Dul

Cerný Dul, Muntii Krkonose, Cehia reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

Partiile de ski din Cerný Dul sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Cerný Dul pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Cerný Dul sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

Conditiile de zapada sunt excelente in Cerný Dul oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

Echipamentul de instalatii pe cablu din Cerný Dul garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Cerný Dul va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

Oferte cazare Cerný Dul, Muntii Krkonose, Cehia iarna 2020 - Alege la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro