Individual Cerný Dul, Muntii Krkonose Cehia iarna 2020
Filtre: Transport: individual× (1 oferte, 107.3EUR - 107.3EUR)

Despre Cerný DulPrezentare si poze Cerný Dul

Cerný Dul

Romantica staţiune Černý Důl este situată la poalele Munţii Krkonoše, la o altitudine de 684 m. Numele satului ceh înseamnă "mina neagră", cu referinţă atât la activitatea minieră din trecut cât şi la pădurile abundente din jur. În secolul 18 aici era vorba doar de calc, astăzi un altfel de alb joacă rolul principal - vă aşteaptă zăpadă din belşug la temperaturi medii de 7°C, condiţiile perfecte din decembrie până în martie. Staţiunea liniştită s-a transformat în un îndrăgit centru dedicat sporturilor de iarnă, care nu a pierdut nimic din caracterul original şi liniştit.

Sejururi Individual Cerný Dul

Destinatia Cerný Dul, Muntii Krkonose, Cehia este accesibila pentru turistii care vor sa calatoreasca cu masina personala. Rezervarea unui sejur in Cerný Dul cu transport individual reprezinta modalitatea cea mai convenabila de a calatori pe cont propriu.

Turistii care aleg ca destinatie de vacanta Cerný Dul au la dispozitie numeroase optiuni de cazare pentru toate gusturile, de la cele mai accesibile tarife pana la cele mai luxoase unitati de cazare pentru pretentiosi. La alegerea pachetelor cu transport inclus, avion sau autocar pentru Cerný Dul, sunt disponibile pentru rezervare doar anumite hoteluri prestabilite.

Calatoria cu masina personala reprezinta cea mai avantajoasa solutie cand distanta nu este foarte mare. Turistii pot ajunge in conditii favorabile pana in Cerný Dul si se pot bucura de libertate in totalitate asupra organizarii vacantei. Spre deosebire de trasele organizate strict si opririle fixe pentru optiunile cu transport autocar sau avion, turistii care aleg sa calatoreasca individual nu depind de nevoile generale de grup si isi programeaza conform preferintelor propriul traseul, opririle, vizite culturale, durata concediului.

Pentru turistii care aleg ca mijloc de transport masina personala pentru a petrece vacanta in Cerný Dul trebuie sa isi asume si anumite responsabilitatati: sa verifice starea vehicului inainte de a pleca la un drum lung, sa detina toate documentele necesare legale pentru a calatori in afara tarii, sa lase mijlocul de transport in siguranta in parcari publice sau private.

Sejururi cu transport individual cu masina proprie Ski Cerný Dul (Muntii Krkonose, Cehia) iarna 2020 la cele mai mici preturi. Rezerva acum online!