Oferte cazare Chrastava, Cehia Cehia iarna 2023
(12 oferte, 50EUR - 500EUR)
U Wolfu, Chrastava

U Wolfu

Chrastava, Cehia, Cehia

  • Fara transport
  Chata Eva, Chrastava

  Chata Eva

  Chrastava, Cehia, Cehia

   • Fara transport

   Oferte Chrastava

   Chrastava, Cehia, Cehia reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

   Partiile de ski din Chrastava sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Chrastava pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Chrastava sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

   Conditiile de zapada sunt excelente in Chrastava oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

   Echipamentul de instalatii pe cablu din Chrastava garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Chrastava va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

   Oferte cazare Chrastava, Cehia, Cehia iarna 2023 - 2024 - Alege din 6 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

   Intrebari frecvente despre Chrastava

   Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Chrastava?

   RODINNÝ PENZION U WOLFU, CHATA EVA, U WOLFU, HOTEL FARMA VYSOKÁ, Hotel Farma Vysoka sunt cele mai populare hoteluri din Chrastava

   Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Chrastava?

   Penzion Gloria sunt cele mai apreciate hoteluri din Chrastava ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Chrastava.