Sejururi Autocar City Break Harju Estonia 2022
Filtre: Categorie: City break×Transport: autocar× (1 oferte, 182EUR - 182EUR)
Tarile Baltice Autocar 2022 Tallinn, Tallinn

Tarile Baltice Autocar 2022 Tallinn

Tallinn, Harju, Estonia

  • Autocar (17.08 - 28.08.2022)
   Date de plecare: 17.08
  • Fara transport

  Despre Harju

  Harju

  In 1154 un oras numit Qlwn sau Qalaven apare pe o harta a cartografului Muhammad al-Idrisi, fiind descris drept un mic oras langa un mare castel din Astlanda. Unii au sugerat ca acel Quwri din Astlanda ar putea fi asezarea ce a precedat actualul oras Tallinn. Un nume similar, Kolyvan, probabil derivat din numele eroului mitic estonian Kalev, apare intr-o cronica timpurie a slavilor rasariteni.


  Sejur Autocar City Break Harju

  Aceasta modalitate de transport cu autocarul pentru Harju, Estonia reprezinta alegerea turistilor in functie de mai multe puncte de vedere: mai comod decat cu trenul, mai economic decat cu avionul, turistii nu dispun de masina personala, pentru soferii care nu au rezistenta la trafic sau sa conduca pe distante lungi.

  Exista foarte multe optiuni de pachete turistice care se pot combina cu transport autocar pentru Harju. Puteti rezerva hotelul preferat pentru Harju cu tipul de masa dorit si ulterior transport cu autocarul separat, sau pachet complet cu transport autocar inclus. La achizitionarea pachetelor turistice pentru destinatia Harju care includ transportul cu autocarul, turistii primesc anumite beneficii: asistenta turistica, personal calificat si ghizi in autocar care va informeaza despre farmecul locurilor de pe traseu.

  Calatoria cu autocarul catre Harju constituie o serie de avantaje pentru turistii care doresc un mijloc de transport mai ieftin decat cu avionul: pot fi organizate plecari din mai multe orase din tara, spre deosebire de avion care opereaza doar din orasele cu aeroport, ajunge direct la destinatie, opririle sunt adaptate la nevoile turistilor, confort satisfacator, se pot face stationari pentru a vizita obiective turistice, la magazine de suveniruri, shopping.

  Pentru a petrece o vacanta Harju, transportul cu autocarul reprezinta cea mai buna solutie, pentru turistii care doresc sa achizitioneze un pachet cu tarife atractive, sa mearga in grup cu familia, prietenii, colegii, cu unele avantaje fata de masina personala.

  Sejur Autocar City Break Harju Estonia 2022 - 2023 - Cele mai bune oferte de vacanta cu transport autocar City Break Harju - ofertaRezerva online prin DirectBooking.ro

  Intrebari frecvente despre Harju

  Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Harju?

  Tarile Baltice Autocar 2022 Tallinn sunt cele mai populare hoteluri din Harju

  Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Harju?

  Tarile Baltice Autocar 2022 Tallinn sunt cele mai apreciate hoteluri din Harju ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Harju.