Sejururi Autocar City Break Londra Mare Marea Britanie 2021
Filtre: Categorie: City break×Transport: autocar× (4 oferte, 448EUR - 427EUR)

Afiseaza harta
Belgia 11 Zile Autocar 2021 Londra, Londra

Belgia 11 Zile Autocar 2021 Londra

Londra, Londra Mare, Marea Britanie

  • Autocar (16.06 - 07.08.2021)
   Date de plecare: 16.06, 28.07
  Benelux 13 Zile Autocar 2021 Londra, Londra

  Benelux 13 Zile Autocar 2021 Londra

  Londra, Londra Mare, Marea Britanie

   • Autocar (08.07 - 24.08.2021)
    Date de plecare: 08.07, 12.08
   Franta 12 Zile Autocar 2021 Londra, Londra

   Franta 12 Zile Autocar 2021 Londra

   Londra, Londra Mare, Marea Britanie

    • Autocar (01.07 - 06.09.2021)
     Date de plecare: 01.07, 05.08, 26.08
    Circuit Anglia Franta Benelux 14 Zile Autocar 2021 Londra, Londra

    Circuit Anglia Franta Benelux 14 Zile Autocar 2021 Londra

    Londra, Londra Mare, Marea Britanie

     • Autocar (27.06 - 31.08.2021)
      Date de plecare: 27.06, 18.07, 18.08

     Despre Londra Mare

     Londra Mare

     Londra (in engleza London, franceza Londres) este capitala Angliei si a Regatului Unit. Este cel mai important centru politic, financiar (datorita City-ului), cultural si artistic al Regatului Unit, si unul din cele mai importante orase ale lumii.

     Populatia Londrei este de 7.421.229 locuitori (la 1 ianuarie 2005) in Londra Mare, carora li se adauga alte cateva milioane din zona metropolitana. Exista o imensa diversitate de etnii, culturi si religii, Londra fiind unul din cele mai cosmopolite orase din Europa si din lume. Aici locuiesc, permanent sau temporar, multi dintre cei mai bogati oameni ai lumii.

     In Londra se gasesc sediile a numeroase institutii si corporatii de importanta globala; multe cladiri importante: palate, muzee, teatre, sali de concerte, aeroporturi, statii de cale ferata, cat si numeroase ambasade si consulate.

     Westminster (Palatul si Abatia) si Biserica Sf.Margareta din Londra au fost inscrise in anul 1987 pe lista patrimoniului cultural mondial UNESCO.

     Sejur Autocar City Break Londra Mare

     Aceasta modalitate de transport cu autocarul pentru Londra Mare, Marea Britanie reprezinta alegerea turistilor in functie de mai multe puncte de vedere: mai comod decat cu trenul, mai economic decat cu avionul, turistii nu dispun de masina personala, pentru soferii care nu au rezistenta la trafic sau sa conduca pe distante lungi.

     Exista foarte multe optiuni de pachete turistice care se pot combina cu transport autocar pentru Londra Mare. Puteti rezerva hotelul preferat pentru Londra Mare cu tipul de masa dorit si ulterior transport cu autocarul separat, sau pachet complet cu transport autocar inclus. La achizitionarea pachetelor turistice pentru destinatia Londra Mare care includ transportul cu autocarul, turistii primesc anumite beneficii: asistenta turistica, personal calificat si ghizi in autocar care va informeaza despre farmecul locurilor de pe traseu.

     Calatoria cu autocarul catre Londra Mare constituie o serie de avantaje pentru turistii care doresc un mijloc de transport mai ieftin decat cu avionul: pot fi organizate plecari din mai multe orase din tara, spre deosebire de avion care opereaza doar din orasele cu aeroport, ajunge direct la destinatie, opririle sunt adaptate la nevoile turistilor, confort satisfacator, se pot face stationari pentru a vizita obiective turistice, la magazine de suveniruri, shopping.

     Pentru a petrece o vacanta Londra Mare, transportul cu autocarul reprezinta cea mai buna solutie, pentru turistii care doresc sa achizitioneze un pachet cu tarife atractive, sa mearga in grup cu familia, prietenii, colegii, cu unele avantaje fata de masina personala.

     Sejur Autocar City Break Londra Mare Marea Britanie 2021 - Cele mai bune oferte de vacanta cu transport autocar City Break Londra Mare - Peste 4 oferte cu plecari din Bucuresti, Cluj, Iasi, Timisoara, Bacau, Craiova, Mures, Sibiu, Ploiesti, Galati. Rezerva online prin DirectBooking.ro

     Intrebari frecvente despre Londra Mare

     Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Londra Mare?

     Hotel Travelodge London Central City Road, The Tower, Days Hotel London Waterloo, DoubleTree by Hilton London Angel Kings Cross , Hotel My Place sunt cele mai populare hoteluri din Londra Mare

     Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Londra Mare?

     Hotel Travelodge London Central City Road, The Tower, Days Hotel London Waterloo, DoubleTree by Hilton London Angel Kings Cross , Hotel My Place sunt cele mai apreciate hoteluri din Londra Mare ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Londra Mare.

     Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Londra Mare?

     Hotel Viking, Hotel Best Western Ilford, Hotel King Solomon, Devonshire House, Hotel Crowne Plaza Kensington sunt cele mai apreciate hoteluri din Londra Mare ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Londra Mare.

     Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Londra Mare?

     Novotel Liverpool Centre, Novotel London Paddington, Aloft Excel, Hotel Kensington Close, Marriott Maida Vale sunt cele mai apreciate hoteluri din Londra Mare ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Londra Mare.

     Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Londra Mare?

     Hotel Holiday Inn Kensington Forum, Hotel Kensington Close, Hotel Quality Crown Hyde Park, Hotel Cadogan London Franklyn Luxury Group, Hilton London Green Park Hotel sunt cele mai apreciate hoteluri din Londra Mare cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Londra Mare.

     Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Londra Mare?

     Hotel Royal National, Novotel Liverpool Centre, Novotel London Paddington, Travelodge Battersea, Travelodge Excel Hotel sunt hoteluri din Londra Mare ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Londra Mare.