City Break Singapore, Singapore Singapore 2021
Filtre: Categorie: City break× (156 oferte, 156.5EUR - 1000EUR)
Banyan Tree Bintan, Singapore

Banyan Tree Bintan

Singapore, Singapore, Singapore

 • Hotel cu Pensiune completa  
 • Fara transport
Angsana Bintan, Singapore

Angsana Bintan

Singapore, Singapore, Singapore

 • Hotel cu Pensiune completa  
 • Fara transport
Six Senses Maxwell, Singapore

Six Senses Maxwell

Singapore, Singapore, Singapore

  • Fara transport

  Despre SingaporePrezentare si poze Singapore

  Singapore

  Republica Singapore este un stat-oraș insular și cea mai mică țară din Asia de Sud-est. Este situat la sudul Peninsulei Malay și a statului malaysian Johor, 137 km nord de ecuator. Singapore este format din 63 insule, inclusiv Singapore-ul continental. Există două conectări făcute de om la Johor, Malaysia - Johor-Singapore Causeway în nord, precum și Tuas Second Link în vest. Insula Jurong, Pulau Tekong, Pulau Ubin și Sentosa sunt cea mai mari din multe insule mici din Singapore. Cel mai înalt punct natural din Singapore este Bukit Timah Hill, la 166 m.

  Recomandari turistice pentru Singapore

  Descoperiti patrimoniul etnic, culturl si istoric bogat al orasului Singapore, in districte si enclavele etnice. Pe strazile Orasului Chinezesc, Kampong si ale Micii Indii monumente religioase se adapostesc printre magazine antice.
  Fiti spectatorii unei reprezentatii a operei chineze sau a unei ceremonii hinduse de mers pe foc. Puteti merge si la o serata de balet. De-a lungul anului, calendarul de evenimente din Singapore este plin de festivaluri etnice, spectacole internationale si evenimente sportive.
  Vegetatia luxurianta de pe insula ofera un repaus din freamatul urban. Rezervatii naturale, parcuri si gradini adapostesc o flora si fauna diversa. Rezervatia Naturala Bukit Timah se afla la doar 12km de centrul orasului si contine mai multe specii de plante decat intregul continent al americii de Nord.