City Break Tokyo Japonia 2022
Filtre: Categorie: City break× (443 oferte, 89.6EUR - 1000EUR)
Monterey Ginza, Tokio

Monterey Ginza

Tokio, Tokyo, Japonia

 • Hotel cu Internet wireless  
 • Fara transport
Keio Plaza, Tokio

Keio Plaza

Tokio, Tokyo, Japonia

 • Hotel de lux  
 • Fara transport
Hotel Ritz Carlton, Tokio

Hotel Ritz Carlton

Tokio, Tokyo, Japonia

 • Hotel de lux  
 • Fara transport
Narita Excel Hotel Tokyu, Tokio

Narita Excel Hotel Tokyu

Tokio, Tokyo, Japonia

 • Hotel cu piscina interioara  
 • Fara transport
Ohedo, Tokio

Ohedo

Tokio, Tokyo, Japonia

  • Fara transport

  Despre Tokyo

  Tokyo

  Tokyo (literal capitala de est) este capitala Japoniei și cel mai mare oraș al acesteia, cu 13.010.279 locuitori gazduieste aproximativ 10% din populația țării. Orașul se situează în partea de mijloc a insulei principale a arhipelagului japonez, Honshu. Aici se află sediul Guvernului Japoniei și reședința împăratului. Tot numele Tokio este dat și uneia dintre cele 47 de prefecturi ale Japoniei, cuprinzând orașul Tokio, câteva zone învecinate și o serie de insule de la sudul orașului. În zona metropolitană a orașului, cea mai mare din lume, locuiesc aproximativ 30.000.000 oameni. Orașul se întinde pe o suprafață de 2187 km².

  Intrebari frecvente despre Tokyo

  Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Tokyo?

  Sunroute Asakusa, Sunlite Shinjuku, Monterey La Soeur Ginza, Monterey Hanzomon, Hotel Monterey Akasaka sunt cele mai populare hoteluri din Tokyo

  Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Tokyo?

  Hotel Grand Prince Takanawa, Hotel Monterey Akasaka, Monterey Hanzomon, Monterey La Soeur Ginza, Sunlite Shinjuku sunt cele mai apreciate hoteluri din Tokyo ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Tokyo.

  Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Tokyo?

  Narita Excel Hotel Tokyu, Hotel Edoya sunt cele mai apreciate hoteluri din Tokyo ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Tokyo.

  Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Tokyo?

  Hotel Chinzanso Superior City View sunt cele mai apreciate hoteluri din Tokyo cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Tokyo.

  Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Tokyo?

  Conrad Tokyo, Cerulean Tower Tokyu, Ana Crowne Plaza Hotel Narita, Hilton, Hyatt Regency sunt cele mai apreciate hoteluri din Tokyo ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Tokyo.

  Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Tokyo?

  Agora Place Asakusa sunt hoteluri din Tokyo ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Tokyo.