Oferte cazare Coasta De Nord, Kenya Kenya vara 2022
(3 oferte, 175.5EUR - 175.5EUR)
Bamburi Beach Resort, Coasta de Nord

Bamburi Beach Resort  

Coasta de Nord, Kenya, Kenya

 • Hotel cu loc de joaca pentru copii  
 • Avion (01.01 - 28.03.2022)
 • Fara transport
Severin Sea Lodge Hotel, Coasta de Nord

Severin Sea Lodge Hotel  

Coasta de Nord, Kenya, Kenya

 • Hotel cu parcare proprie  
 • Avion (29.11 - 28.03.2022)
 • Fara transport
Sarova Whitesands Beach Resort, Coasta de Nord

Sarova Whitesands Beach Resort

Coasta de Nord, Kenya, Kenya

  • Avion (01.01 - 31.12.2021)

  Oferte Coasta De Nord

  Fiecare turist se poate bucura de o vacanta de vara perfecta in Coasta De Nord, Kenya, Kenya, indiferent de varsta sau exigenta. Sezonul estival Coasta De Nord incepe din mai si se termina in septembrie – octombrie, in functie de conditiile climatice favorabile pentru plaja.

  Oferta hoteliera din Coasta De Nord este diversa si accesibila pentru orice turist. Pachetele turistice pentru sezonul de vara din Coasta De Nord sunt foarte atractive si turistii le pot achizitiona cu tarife promotionale: oferte First Minute Coasta De Nord, Early Booking Coasta De Nord, Last Minute Coasta De Nord, Programe si Oferte Speciale Coasta De Nord.

  Coasta De Nord este ideala pentru cei care aspira la o vacanta de relaxare sau la una dinamica in functie de alegerea hotelului din Coasta De Nord. Turistii au la dispozitie hoteluri cochete din Coasta De Nord cu servicii minime pana la resorturi de lux din Coasta De Nord cu posibilitati variate de entertainment. Conform preferintelor, se poate rezerva cazare in Coasta De Nord cu masa mic dejun, demipensiune, pensiune complete, All Inclusive sau Ultra All Inclusive.

  Hotelurile din Coasta De Nord dispun de numeroase facilitati pentru familii cu copii: camere spatioase in care copii au gratuitate pana la 13 ani, topogane, locuri de joaca, cluburi pentru copii, animatie, piscine cu sectiune speciala pentru cei mici. Pentru tinerii care doresc sa se distreze in Coasta De Nord pot gasi cluburi, discoteci, pub-uri, terase, aquapark-uri, sporturi acvatice. Pentru cei care doresc sa evadeze din mediul urban aglomerat si tumultuous, se pot relaxa la unitatile hoteliere din Coasta De Nord unde pot gasi liniste si destindere.

  Oferte cazare Coasta De Nord, Kenya, Kenya vara 2022 - Alege din 3 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

  Intrebari frecvente despre Coasta de Nord

  Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Coasta de Nord?

  Bamburi Beach Resort, Severin Sea Lodge Hotel, Sarova Whitesands Beach Resort sunt cele mai populare hoteluri din Coasta de Nord

  Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Coasta de Nord?

  Bamburi Beach Resort, Severin Sea Lodge Hotel, Sarova Whitesands Beach Resort sunt cele mai apreciate hoteluri din Coasta de Nord ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Coasta de Nord.

  Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Coasta de Nord?

  Bamburi Beach Resort sunt cele mai apreciate hoteluri din Coasta de Nord cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Coasta de Nord.

  Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Coasta de Nord?

  Bamburi Beach Resort, Severin Sea Lodge Hotel sunt hoteluri din Coasta de Nord ce au acces gratuit la internet

  Care sunt hotelurile cele mai apreciale cu plaja proprie din Coasta de Nord?

  Severin Sea Lodge Hotel sunt cele mai apreciate hoteluri din Coasta de Nord cu acces direct la pe plaja. Mai multe hotelurile cu acces direct la plaja din Coasta de Nord.