Early Booking Colombo, Sri Lanka Sri Lanka vara 2021
Filtre: Oferte speciale: Early Booking× (1 oferte, 350EUR - 350EUR)
Heritance Ahungalla, Colombo

Heritance Ahungalla

Colombo, Sri Lanka, Sri Lanka

  • Hotel cu piscina exterioara  
  • Avion (18.01 - 21.04.2021)
  • Fara transport

Despre ColomboPrezentare si poze Colombo

Colombo

Colombo, capitala statuluiSri Lanka, este cel mai mare oras si principalul port din Sri Lanka. Este, de asemenea, centrul comercial şi financiar din Sri Lanka.

O metropola plina de viata, oraşul este caracterizat de un atractiv amestec de vechi şi nou. Are farmecul lent al vremurilor trecute, combinate cu verva şi vivacitatea unui oraş modern. Colombo este o locaţie ideală pentru a începe un sejur in Sri Lanka.

La nord de centru este cartierul Fort, centrul de afaceri al ţării. La sud este Galle Face Green, o întindere verde la malul mării.

Early Booking Colombo

Conceptul de Early Booking sau Inscrierea timpurie consta in rezervarea cu mult timp inainte a pachetelor turistice. Prin aceasta modalitate de rezervare cu multe luni in avans a pachetelor turistice din Colombo, Sri Lanka, Sri Lanka puteti beneficia de reduceri considerabile la vacantele din ColomboSri Lanka.

Ofertele turistice Early Booking Colombo vara 2021 sunt disponibile cu mult timp inainte de inceperea sezonului. Conform politicii hoteliere reducerile la ofertele Early Booking Colombo pot atinge procentul de pana la 40%. Marele avantaj al acestor inscrieri timpurii Colombo este de a plati mai putin din valoarea pachetului turistic cu 10-40% fata de tariful achitat in mod normal daca achizitionati sejurul in timpul sezonului. Un alt avantaj al acestor inscrieri timpurii este ca veti gasi mai mult ca sigur camere disponbile la hotelul unde doriti sa va petreceti vacanta in Colombo.

Reducerile timpurii aplicate la tarifele unui sejur in Colombo au anumite conditii speciale precum data limita de plata integrala ce este stabilita de unitatile hoteliere. Reducerile Early Booking pentru Colombo scad in procente in general dupa fiecare luna si se incheie cand incepe sezonul estival sau atunci cand hotelul ne informeaza ca au oprit de la vanzare ofertele cu discount Early Booking.

In general in cazul ofertelor pentru Colombo cu reduceri Early Booking trebuie sa achitati un avans de 30% in momentul in care va confirmam disponibilitatea in baza unei facturi de avans iar diferenta trebuie achitat pana la data limita stabilita de hotelul din Colombo in oferta Early Booking.

La majoritatea ofertele Early Booking pentru Colombo sunt acceptate modificari sau anulari ale rezervarilor efectuate din timp pana la data limita de plata integrala fara sa se aplice alte penalitati.

Rezervarea vacantei in Colombo prin programul Early Booking constituie un mare avantaj, deoarece va puteti orienta din timp catre hotelul dorit si perioada dorita. In perioada inscrierilor timpurii exista in sistem disponibilitati (allotment) la hoteluri din Colombo si acest lucru reprezinta un beneficiu pentru turistii care au perioada fixa de concediu fara flexibilitate. In plus, turistii au suficient timp pentru a-si organiza vacanta, sa se informeze asupra destinatiei, locurilor si obiectivelor turistice ce pot fi vizitate in apropiere de Colombo si au siguranta ca totul este pus la punct din timp.

Early Booking Colombo Sri Lanka vara 2021 - oferte de vacanta Oferte First Minute si Inscrieri timpurii Litoral Colombo Sri Lanka. Rezerva acum online prin DirectBooking.ro !

Intrebari frecvente despre Colombo

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Colombo?

Cinnamon Lakeside Hotel, Heritance Ahungalla, Hilton, Galadari, Sapphire sunt cele mai populare hoteluri din Colombo

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Colombo?

Cinnamon Lakeside Hotel, Heritance Ahungalla, Hilton Colombo Residence, Hotel Cinnamon Grand, Sapphire sunt cele mai apreciate hoteluri din Colombo ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Colombo.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Colombo?

Ceylon City Hotel, Residence By Uga Escapes sunt cele mai apreciate hoteluri din Colombo ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Colombo.

Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Colombo?

Supun Arcade Residency sunt hoteluri din Colombo ce au acces gratuit la internet

Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Colombo?

Hilton Colombo Residence sunt hoteluri din Colombo ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Colombo.