Autocar Comitatul Dublin Irlanda 2023
Filtre: Transport: autocar× (1 oferte, 207EUR - 207EUR)
Scotia Irlanda 2023 Dublin, Dublin

Scotia Irlanda 2023 Dublin

Dublin, Comitatul Dublin, Irlanda

  • Autocar (06.08 - 23.08.2023)
   Date de plecare: 06.08
  • Avion (24.01 - 23.01.2024)
   Date de plecare: 06.08
  • Fara transport

  Despre Comitatul Dublin

  Comitatul Dublin

  Dublin (Baile Átha Cliath în irlandeză) este capitala şi cel mai mare oraş al Irlandei, cu o populaţie de 495.781 de locuitori şi cu peste 1,1 milioane în zona metropolitană a comitatului Dublin. Oraşul este situat pe malurile râului Liffey.

  Sejururi Autocar Comitatul Dublin

  Aceasta modalitate de transport cu autocarul in Comitatul Dublin, Irlanda reprezinta alegerea turistilor in functie de mai multe puncte de vedere: mai comod decat cu trenul, mai economic decat cu avionul, turistii nu dispun de masina personala, pentru soferii care nu au rezistenta la trafic sau sa conduca pe distante lungi.

  Exista foarte multe optiuni de pachete turistice care se pot combina cu transport autocar pentru Comitatul Dublin. Puteti rezerva hotelul preferat din Comitatul Dublin cu tipul de masa dorit si ulterior transport cu autocarul separat, sau pachet complet cu transport autocar inclus. La achizitionarea pachetelor turistice pentru destinatia Comitatul Dublin care includ transportul cu autocarul, turistii primesc anumite beneficii: asistenta turistica, personal calificat si ghizi in autocar care va informeaza despre farmecul locurilor de pe traseu.

  Calatoria cu autocarul catre Comitatul Dublin constituie o serie de avantaje pentru turistii care doresc un mijloc de transport mai ieftin decat cu avionul: pot fi organizate plecari din mai multe orase din tara, spre deosebire de avion care opereaza doar din orasele cu aeroport, ajunge direct la destinatie, opririle sunt adaptate la nevoile turistilor, confort satisfacator, se pot face stationari pentru a vizita obiective turistice, la magazine de suveniruri, shopping.

  Pentru a petrece o vacanta in Comitatul Dublin, transportul cu autocarul reprezinta cea mai buna solutie, pentru turistii care doresc sa achizitioneze un pachet cu tarife atractive, sa mearga in grup cu familia, prietenii, colegii, cu unele avantaje fata de masina personala.

  Sejururi si pachete cu autocarul Comitatul Dublin Irlanda 2023 cu plecari din Bucuresti, Iasi, Timisoara, Bacau, Craiova, Mures, Sibiu, Ploiesti, Galati, Brasov la cele mai mici preturi. Rezerva acum online!

  Intrebari frecvente despre Comitatul Dublin

  Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Comitatul Dublin?

  Scotia Irlanda 2023 Dublin sunt cele mai populare hoteluri din Comitatul Dublin