Autocar Copenhaga, Oresund Danemarca 2023
Filtre: Transport: autocar× (2 oferte, 299.8EUR - 299.8EUR)

Afiseaza harta
Germania 2023 Copenhagen, Copenhaga

Germania 2023 Copenhagen

Copenhaga, Oresund, Danemarca

  • Autocar (17.06 - 29.06.2023)
   Date de plecare: 17.06
  • Fara transport

  Despre CopenhagaPrezentare si poze Copenhaga

  Copenhaga

  Copenhaga este capitala Danemarcei şi ceea ce un milion de danezi o numesc acasă. Aceasta "veche fată prietenoasă" este suficient de mare pentru a fi o metropola, unde cumpărăturile, cultura şi viaţa de noapte sunt excelente,dar, totusi suficient de mica pentru a fi intima, sigura şi usor de strabatut. Cu vedere la stramtoarea Oresund cu Suedia, la doar câteva minute distanţă, este o legătură culturală şi geografică între Europa continentală şi Scandinavia.

  Sejururi Autocar Copenhaga

  Aceasta modalitate de transport cu autocarul in Copenhaga, Oresund, Danemarca reprezinta alegerea turistilor in functie de mai multe puncte de vedere: mai comod decat cu trenul, mai economic decat cu avionul, turistii nu dispun de masina personala, pentru soferii care nu au rezistenta la trafic sau sa conduca pe distante lungi.

  Exista foarte multe optiuni de pachete turistice care se pot combina cu transport autocar pentru Copenhaga. Puteti rezerva hotelul preferat din Copenhaga cu tipul de masa dorit si ulterior transport cu autocarul separat, sau pachet complet cu transport autocar inclus. La achizitionarea pachetelor turistice pentru destinatia Copenhaga care includ transportul cu autocarul, turistii primesc anumite beneficii: asistenta turistica, personal calificat si ghizi in autocar care va informeaza despre farmecul locurilor de pe traseu.

  Calatoria cu autocarul catre Copenhaga constituie o serie de avantaje pentru turistii care doresc un mijloc de transport mai ieftin decat cu avionul: pot fi organizate plecari din mai multe orase din tara, spre deosebire de avion care opereaza doar din orasele cu aeroport, ajunge direct la destinatie, opririle sunt adaptate la nevoile turistilor, confort satisfacator, se pot face stationari pentru a vizita obiective turistice, la magazine de suveniruri, shopping.

  Pentru a petrece o vacanta in Copenhaga, transportul cu autocarul reprezinta cea mai buna solutie, pentru turistii care doresc sa achizitioneze un pachet cu tarife atractive, sa mearga in grup cu familia, prietenii, colegii, cu unele avantaje fata de masina personala.

  Sejururi si pachete cu autocarul Copenhaga (Oresund, Danemarca) 2023 la cele mai mici preturi. Rezerva acum online!

  Recomandari turistice pentru Copenhaga

  Toate mijloacele de transport public în Copenhaga, precum şi restul ţării, funcţionează pe un sistem de zone. Cel mai mic bilet, este un bilet cu două zone, care costă 23 coroane pentru adulti (11.50 coroane pentru copii sub vârsta de şaisprezece ani), şi pot fi achiziţionate de la casele de bilete, automate şi şoferii de autobuz. Doi copii sub vârsta de unsprezece ani pot călători gratuit cu un adult de plată. Acesta vă permite să călătoriti în jurul orasului în două zone (zona de unde aţi cumpărat sau ştampilat biletul plus o zona adiacentă), timp de o oră. Puteţi comuta liber între toate trenurile, metrourile, şi autobuzele în această oră, atâta timp cât călătoria dumneavoastra. Întrebaţi localnicii, dacă este nevoie de ajutor, pentru ca sistemul de zona poate fi complex pentru vizitatori. Autobuzele de noapte circula intre orele 1 si 5 iar preţul biletului este acelaşi ca în timpul zilei.

  Desi Danemarca este in Comunitatea Europeana moneda oficiala esta Coroana Suedeza (7,45 coroane = 1 euro)

  Intrebari frecvente despre Copenhaga

  Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Copenhaga?

  Germania 2023 Copenhagen sunt cele mai populare hoteluri din Copenhaga

  Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Copenhaga?

  Germania 2023 Copenhagen sunt cele mai apreciate hoteluri din Copenhaga ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Copenhaga.