Charter Copenhaga, Oresund Danemarca 2021
Filtre: Transport: Avion× (1 oferte, 131.9EUR - 131.9EUR)

Afiseaza harta

Despre CopenhagaPrezentare si poze Copenhaga

Copenhaga

Copenhaga este capitala Danemarcei şi ceea ce un milion de danezi o numesc acasă. Aceasta "veche fată prietenoasă" este suficient de mare pentru a fi o metropola, unde cumpărăturile, cultura şi viaţa de noapte sunt excelente,dar, totusi suficient de mica pentru a fi intima, sigura şi usor de strabatut. Cu vedere la stramtoarea Oresund cu Suedia, la doar câteva minute distanţă, este o legătură culturală şi geografică între Europa continentală şi Scandinavia.

Sejururi Charter Copenhaga

Pentru Copenhaga, Oresund, Danemarca au fost concepute pachete complete de servicii care includ bilet avion, transfer de la aeroport la hotel si invers, cazare si masa. Aceste pachete organizate poarta denumirea de charter si opereaza in sezonul estival.

Charterele sunt accesibile pentru turistii care vor sa petreaca un sejur cu transport avion inclus in Copenhaga la un pret avantajos avand in vedere ca biletele de avion au fost achizitionate in avans la tarife promotionale.

Turistii care aleg un pachet charter spre Copenhaga se bucura de o serie de avantaje: zborul este direct, fara escale, se asigura transferul de la aeroport la hotel si de la hotel la aeroport iar timpul transportului este redus si astfel calatoria devine confortabila. Datele de plecare sunt fixe, iar sejurul poate fi de 7, 10 sau 14 nopti.

Pentru a satisfice toate cerintele clientilor care vor sa isi petreaca vacanta in Copenhaga, zborurile charter reprezinta un produs special organizat, unde se acorda o atentie mai mare la detalii. Astfel, rezervarea va include biletele de avion, transferul de la aeroport la hotel si invers, hotelul preferat din oferta cu tipul de masa dorit si alte beneficii precum asistenta turistica din partea persoanelor calificate pentru a furniza informatii turistice. Aditional, pentru Copenhaga pot fi achizitionate si excursii optionale prestabilite de operator si coordonate de ghizii locali care va asteapta pentru a va dezvalui frumusetile din Copenhaga.

Sejururi si pachete cu transport charter avion Copenhaga (Oresund, Danemarca) 2021 cu plecari din Bucuresti la cele mai mici preturi. Rezerva acum online!

Recomandari turistice pentru Copenhaga

Toate mijloacele de transport public în Copenhaga, precum şi restul ţării, funcţionează pe un sistem de zone. Cel mai mic bilet, este un bilet cu două zone, care costă 23 coroane pentru adulti (11.50 coroane pentru copii sub vârsta de şaisprezece ani), şi pot fi achiziţionate de la casele de bilete, automate şi şoferii de autobuz. Doi copii sub vârsta de unsprezece ani pot călători gratuit cu un adult de plată. Acesta vă permite să călătoriti în jurul orasului în două zone (zona de unde aţi cumpărat sau ştampilat biletul plus o zona adiacentă), timp de o oră. Puteţi comuta liber între toate trenurile, metrourile, şi autobuzele în această oră, atâta timp cât călătoria dumneavoastra. Întrebaţi localnicii, dacă este nevoie de ajutor, pentru ca sistemul de zona poate fi complex pentru vizitatori. Autobuzele de noapte circula intre orele 1 si 5 iar preţul biletului este acelaşi ca în timpul zilei.

Desi Danemarca este in Comunitatea Europeana moneda oficiala esta Coroana Suedeza (7,45 coroane = 1 euro)

Intrebari frecvente despre Copenhaga

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Copenhaga?

Scandinavia Capitale Si Fiorduri Circuit Avion 2020 sunt cele mai populare hoteluri din Copenhaga