Autocar Cracovia, Polonia Mica Polonia 2023
Filtre: Transport: autocar× (2 oferte, 213.1EUR - 213.1EUR)

Afiseaza harta
Germania Cehia 2023 Krakow, Cracovia

Germania Cehia 2023 Krakow

Cracovia, Polonia Mica, Polonia

  • Autocar (06.07 - 19.08.2023)
   Date de plecare: 06.07, 10.08
  • Fara transport

  Despre CracoviaPrezentare si poze Cracovia

  Cracovia

  Cracovia este unul dintre cele mai vechi si mai mari municipii din Polonia. In 2005 populatia municipiului era de peste 750.000 locuitori. Nucleul istoric al municipiului este situat pe malul Vistulei, la piciorul colinei Wawel, in sudul tarii, in regiunea Polonia Mică (Małopolska).

  Din 1999 este resedinta voievodatului Polonia Mica, anterior fiind resedinta voievodatului Cracoviei (din secolul al XIV-lea).

  In mod traditional Cracovia a fost considerata ca fiind unul dintre municipiile importante ale Poloniei din punct de vedere artistic, cultural si stiintific. Reprezintă totodata fosta resedinta a regilor polonezi si este considerata de multi ca fiind inima Poloniei, avand o istorie de peste 1000 de ani.

  Cracovia este de asemenea un important centru turistic, fiind tinta a peste 7 mil. de turisti anual.

  Sejururi Autocar Cracovia

  Aceasta modalitate de transport cu autocarul in Cracovia, Polonia Mica, Polonia reprezinta alegerea turistilor in functie de mai multe puncte de vedere: mai comod decat cu trenul, mai economic decat cu avionul, turistii nu dispun de masina personala, pentru soferii care nu au rezistenta la trafic sau sa conduca pe distante lungi.

  Exista foarte multe optiuni de pachete turistice care se pot combina cu transport autocar pentru Cracovia. Puteti rezerva hotelul preferat din Cracovia cu tipul de masa dorit si ulterior transport cu autocarul separat, sau pachet complet cu transport autocar inclus. La achizitionarea pachetelor turistice pentru destinatia Cracovia care includ transportul cu autocarul, turistii primesc anumite beneficii: asistenta turistica, personal calificat si ghizi in autocar care va informeaza despre farmecul locurilor de pe traseu.

  Calatoria cu autocarul catre Cracovia constituie o serie de avantaje pentru turistii care doresc un mijloc de transport mai ieftin decat cu avionul: pot fi organizate plecari din mai multe orase din tara, spre deosebire de avion care opereaza doar din orasele cu aeroport, ajunge direct la destinatie, opririle sunt adaptate la nevoile turistilor, confort satisfacator, se pot face stationari pentru a vizita obiective turistice, la magazine de suveniruri, shopping.

  Pentru a petrece o vacanta in Cracovia, transportul cu autocarul reprezinta cea mai buna solutie, pentru turistii care doresc sa achizitioneze un pachet cu tarife atractive, sa mearga in grup cu familia, prietenii, colegii, cu unele avantaje fata de masina personala.

  Sejururi si pachete cu autocarul Cracovia (Polonia Mica, Polonia) 2023 la cele mai mici preturi. Rezerva acum online!

  Recomandari turistice pentru Cracovia

  - Galeria Pictorilor Polonezi ai Secolului XIX - Muzeul Sukiennice
  - Centrul de Arta si Tehnologie Japoneza Manggha
  - Castelul Wawel
  - Catedrala Wawel
  - Piata Principala - Rynek Glowny w Krakowie
  - Turnul Primariei
  - Sukiennice
  - Poarta Floriana
  - Buncarul de Arta Moderna - Palatul Artelor Sztuki
  - Muzeul Czartoryski
  - Muzeul Evreiesc Galicja
  - Fortareata Barbakan Krakowski
  - Teatrul Juliusz Slowacki
  Intrebari frecvente despre Cracovia

  Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Cracovia?

  Germania Cehia 2023 Krakow sunt cele mai populare hoteluri din Cracovia