Oferte cazare Dedinky, Slovacia Slovacia iarna 2023
(8 oferte, 220.7EUR - 220.7EUR)
Chata Dedinky, Dedinky

Chata Dedinky

Dedinky, Slovacia, Slovacia

  • Hotel cu Internet wireless  
  • Fara transport
Chata Pod Vlekom, Dedinky

Chata Pod Vlekom

Dedinky, Slovacia, Slovacia

  • Hotel cu Internet wireless  
  • Fara transport
Chata Natasa, Dedinky

Chata Natasa

Dedinky, Slovacia, Slovacia

  • Hotel cu Internet wireless  
  • Fara transport

Oferte Dedinky

Dedinky, Slovacia, Slovacia reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

Partiile de ski din Dedinky sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Dedinky pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Dedinky sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

Conditiile de zapada sunt excelente in Dedinky oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

Echipamentul de instalatii pe cablu din Dedinky garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Dedinky va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

Oferte cazare Dedinky, Slovacia, Slovacia iarna 2023 - 2024 - Alege din 4 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

Intrebari frecvente despre Dedinky

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Dedinky?

Chata Dedinky, Chata Natasa, Chata Pod Vlekom, Penzion Pastiera sunt cele mai populare hoteluri din Dedinky

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Dedinky?

Penzion Pastiera sunt cele mai apreciate hoteluri din Dedinky ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Dedinky.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Dedinky?

Chata Dedinky, Penzion Pastiera sunt cele mai apreciate hoteluri din Dedinky ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Dedinky.

Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Dedinky?

Chata Dedinky, Chata Natasa, Chata Pod Vlekom sunt hoteluri din Dedinky ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Dedinky.