Charter Dublin, Comitatul Dublin Irlanda 2021
Filtre: Transport: Avion× (1 oferte, 267.8EUR - 267.8EUR)
Irlanda 2021 - O Tara Cu Personalitate, Dublin

Irlanda 2021 - O Tara Cu Personalitate

Dublin, Comitatul Dublin, Irlanda

  • Avion (11.08 - 19.08.2021)
   Date de plecare: 11.08

  Despre DublinPrezentare si poze Dublin

  Dublin

  Irlandezii sunt de origine celtică, cu o minoritate descendenţi ai Anglo-Saxonilor. Irlanda a fost locuită din jurul anului 6.000 Î.Ch. de oameni aparţinând culturii Epocii de Piatră Mijlocii. După 4.000 de ani, triburi din sudul Europei au sosit stabilind o cultură Neolitică superioară. Cele mai reprezentative situri Neolitice în Irlanda sunt mormintele megalitice de la Newgrange şi Knowth din comitatul Meath. Ambele au fost construite în jurul anului 3.200 Î.Ch., fiind mai vechi decât Stonehenge din Anglia sau Piramidele de la Gizeh din Egipt.

  Sejururi Charter Dublin

  Pentru Dublin, Comitatul Dublin, Irlanda au fost concepute pachete complete de servicii care includ bilet avion, transfer de la aeroport la hotel si invers, cazare si masa. Aceste pachete organizate poarta denumirea de charter si opereaza in sezonul estival.

  Charterele sunt accesibile pentru turistii care vor sa petreaca un sejur cu transport avion inclus in Dublin la un pret avantajos avand in vedere ca biletele de avion au fost achizitionate in avans la tarife promotionale.

  Turistii care aleg un pachet charter spre Dublin se bucura de o serie de avantaje: zborul este direct, fara escale, se asigura transferul de la aeroport la hotel si de la hotel la aeroport iar timpul transportului este redus si astfel calatoria devine confortabila. Datele de plecare sunt fixe, iar sejurul poate fi de 7, 10 sau 14 nopti.

  Pentru a satisfice toate cerintele clientilor care vor sa isi petreaca vacanta in Dublin, zborurile charter reprezinta un produs special organizat, unde se acorda o atentie mai mare la detalii. Astfel, rezervarea va include biletele de avion, transferul de la aeroport la hotel si invers, hotelul preferat din oferta cu tipul de masa dorit si alte beneficii precum asistenta turistica din partea persoanelor calificate pentru a furniza informatii turistice. Aditional, pentru Dublin pot fi achizitionate si excursii optionale prestabilite de operator si coordonate de ghizii locali care va asteapta pentru a va dezvalui frumusetile din Dublin.

  Sejururi si pachete cu transport charter avion Dublin (Comitatul Dublin, Irlanda) 2021 cu plecari din Bucuresti la cele mai mici preturi. Peste 4 oferte cu Demipensiune,. Rezerva acum online!

  Recomandari turistice pentru Dublin

  Orasul este un centru cultural major in Irlanda. Cele mai importante si prestigioase muzee sunt: Muzeul Irlandez de Arta Moderna, Galeria Nationala Irlandeza, Galeria Municipala Hugh Lane, Biblioteca Chester Beatty si trei filiale ale Muzeului National al Irlandei. Pe langa aceste cateva obiective, mai puteti vizita : Muzeul Irlandez de Istorie Naturala, Catedrala Sf. Patrick, Parcul Phoenix.

  Normele impuse de Uninunea Europeana referitoare la fumat sunt aplicate cu strictete, fiind interzis fumatul in incaperile publice, de aceea marea parte a distractiei se desfasoara in jurul barurilor si nu inauntru. Majoritatea barurilor se inchid la ora 2 noaptea, punandu-se in functiune autobuzele de noapte, cu tarife de 4 euro pe bilet.

  Paradisul cumparaturilor este Grafton Street, sau The Westbury Centre si Stephens Green Centre. Un magazine specific irlandez este Caroll's, de aici turistii putand achizitiona suveniruri sau obiecte de artizanat.


  Intrebari frecvente despre Dublin

  Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Dublin?

  IRLANDA 2021 - O tara cu personalitate sunt cele mai populare hoteluri din Dublin