Autocar Edinburgh, Scotia Marea Britanie 2023
Filtre: Transport: autocar× (2 oferte, 197EUR - 197EUR)

Afiseaza harta
Scotia 2023 Edinburgh Scotland, Edinburgh

Scotia 2023 Edinburgh Scotland

Edinburgh, Scotia, Marea Britanie

  • Autocar (01.07 - 16.07.2023)
   Date de plecare: 01.07
  • Fara transport

  Despre EdinburghPrezentare si poze Edinburgh

  Edinburgh

  Edinburgh este situat pe coasta estica a Scotiei, pe tarmul estuarului raului Forth si este capitala Scotiei inca din 1437.

  Orasul a fost un centru major al Iluminismului, datorita in special Universitatii sale. Cartierele Old Town si New Town din Edinburgh au fost incluse in Patrimoniul universal UNESCO in 1995. In 2001, Edinburgh avea o populatie de 448,624 locuitori.

  Edinburgh este a doua destinatie turistica din Marea Britanie, dupa Londra, si atrage anual peste 13 milioane de vizitatori.

  Centrul istoric al orasului Edinburgh este impartit in doua de parcul Princes Street Gardens, a carui constructie a inceput in 1816.

  Sejururi Autocar Edinburgh

  Aceasta modalitate de transport cu autocarul in Edinburgh, Scotia, Marea Britanie reprezinta alegerea turistilor in functie de mai multe puncte de vedere: mai comod decat cu trenul, mai economic decat cu avionul, turistii nu dispun de masina personala, pentru soferii care nu au rezistenta la trafic sau sa conduca pe distante lungi.

  Exista foarte multe optiuni de pachete turistice care se pot combina cu transport autocar pentru Edinburgh. Puteti rezerva hotelul preferat din Edinburgh cu tipul de masa dorit si ulterior transport cu autocarul separat, sau pachet complet cu transport autocar inclus. La achizitionarea pachetelor turistice pentru destinatia Edinburgh care includ transportul cu autocarul, turistii primesc anumite beneficii: asistenta turistica, personal calificat si ghizi in autocar care va informeaza despre farmecul locurilor de pe traseu.

  Calatoria cu autocarul catre Edinburgh constituie o serie de avantaje pentru turistii care doresc un mijloc de transport mai ieftin decat cu avionul: pot fi organizate plecari din mai multe orase din tara, spre deosebire de avion care opereaza doar din orasele cu aeroport, ajunge direct la destinatie, opririle sunt adaptate la nevoile turistilor, confort satisfacator, se pot face stationari pentru a vizita obiective turistice, la magazine de suveniruri, shopping.

  Pentru a petrece o vacanta in Edinburgh, transportul cu autocarul reprezinta cea mai buna solutie, pentru turistii care doresc sa achizitioneze un pachet cu tarife atractive, sa mearga in grup cu familia, prietenii, colegii, cu unele avantaje fata de masina personala.

  Sejururi si pachete cu autocarul Edinburgh (Scotia, Marea Britanie) 2023 la cele mai mici preturi. Rezerva acum online!

  Recomandari turistice pentru Edinburgh

  Muzeul Scotiei
  Muzeul Regal
  Biblioteca Nationala a Scotiei
  Muzeul Scriitorilor
  Muzeul Edinburgh.

  Intrebari frecvente despre Edinburgh

  Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Edinburgh?

  Scotia 2023 Edinburgh Scotland sunt cele mai populare hoteluri din Edinburgh