Exotice Addu Atoll, Maldive Maldive vara 2023
Filtre: Categorie: Exotice× (4 oferte, 391.8EUR - 561.4EUR)

Afiseaza harta
Canareef Resort Maldives, Addu Atoll

Canareef Resort Maldives  

Addu Atoll, Maldive, Maldive

  • Hotel cu loc de joaca pentru copii  
  • Avion (05.02 - 13.03.2023)
  • Fara transport
Equator Village Maldives, Addu Atoll

Equator Village Maldives  

Addu Atoll, Maldive, Maldive

  • Hotel pe plaja  
  • Avion (26.12 - 08.06.2023)
  • Fara transport

Despre Addu AtollPrezentare si poze Addu Atoll

Addu Atoll

Atollul Addu, cunoscut și sub numele de Atenuul Seenu, este cel mai sudic atol al Maldivelor. Addu Atoll, împreună cu Fuvahmulah, situat la 40 km nord de Atolul Addu, extind Maldivele în emisfera sudică. Addu Atoll este situat la 540 km sud de Malé, capitala țării. Administrativ, Addu Atoll este locația Addu City, unul dintre cele două orașe din Maldive.

Recomandari turistice pentru Addu Atoll

Pe superbele plaje, plasele sunt strânse să prindă pește în recif. In fiecare seară, după lasarea întunericului, orașul prinde viață. Restaurantul local este mic, dar ocupat. Mâncarea este în principal pește și orez pe bază de influențe indiene și din Sri Lanka. Un amestec minunat de condimente și arome se amestecă cu căldura serii tropicale. Carnea și fructele sunt scumpe, deoarece această insulă mică nu are mijloace de cultivat sau fermă, dar mâncărurile cu pește sunt mai mult decât compensează acest lucru. Broaște și crabi de pământ trăiesc în mangrovele umede de-a lungul țărmului, precum si o varietate mare de șopârle. Sunetul greierelor devine un zumzet de fundal constant pentru cea mai mare parte a zilei. Liliecii mari zboară la amurg din copacii de cocos și banane care sunt peste tot. Florile sunt în toate grădinile, dar și pe marginea drumului, culori strălucitoare care sunt in contrast cu străzile nisipoase.

Intrebari frecvente despre Addu Atoll

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Addu Atoll?

Equator Village Maldives, Canareef Resort Maldives sunt cele mai populare hoteluri din Addu Atoll

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Addu Atoll?

Equator Village Maldives, Canareef Resort Maldives sunt cele mai apreciate hoteluri din Addu Atoll ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Addu Atoll.

Care sunt hotelurile cele mai apreciale cu plaja proprie din Addu Atoll?

Equator Village Maldives sunt cele mai apreciate hoteluri din Addu Atoll cu acces direct la pe plaja. Mai multe hotelurile cu acces direct la plaja din Addu Atoll.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Addu Atoll?

Equator Village Maldives sunt cele mai apreciate hoteluri din Addu Atoll ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Addu Atoll.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Addu Atoll?

Canareef Resort Maldives sunt cele mai apreciate hoteluri din Addu Atoll cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Addu Atoll.

Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Addu Atoll?

Canareef Resort Maldives sunt hoteluri din Addu Atoll ce au acces gratuit la internet