Exotice Orasul Hanoi, Hanoi Vietnam 2022
Filtre: Categorie: Exotice× (1 oferte, 50EUR - 500EUR)

Afiseaza harta
Vietnam Cambodgia Circuit Avion 2022, Orasul Hanoi

Vietnam Cambodgia Circuit Avion 2022

Orasul Hanoi, Hanoi, Vietnam

  • Avion (10.09 - 30.10.2022)
   Date de plecare: 16.10

  Despre Orasul HanoiPrezentare si poze Orasul Hanoi

  Orasul Hanoi

  Hanoi este capitala Vietnamului şi al doilea cel mai mare oraş din ţară. Oraşul este situat pe malul drept al râului Red. Ca şi capitala Vietnamului timp de 1000 de ani, oraşul este cunoscut ca şi centrul cultural al acestei ţări, unde fiecare dinastie şi-a lăsat amprenta.

  Chiar dacă multe dintre relicve nu au supravieţuit războiaelor şi timpului, oraşul are încă multe atracţii culturale şi monumente istorice de oferit turiştilor care vin aici. Hanoi găzduieşte mai multe locuri culturale decât oricare alt oraş din Vietnam, inclusiv 600 de pagode şi temple.

  Recomandari turistice pentru Orasul Hanoi

  Traficul in Hanoi este dramatic de aglomerat din cauza a mii de biciclete si motociclete. Astfel, taxiul, risca-bicicleta si masina cu sofer vietnamez sunt cel mai bune moduri de a călători în Hanoi si imprejurimi. Exista companii de taxi de încredere ce opereaza pe teritoriul oraşului şi toate au aparate de taxat. Cei cu risca-bicicleta asteapta de multe ori în fata hotelurilor şi restaurantelor, iar un tarif pana la destinatie ar trebui negociat inainte de plecare. Dacă eşti sigur pe o motocicletă, este posibil să închiriezi de la magazinele din jurul Old Quarter. Veţi avea nevoie de un permis de conducere internaţional şi o cască. Dar se recomandă să mergeti incet si cu mare atentie.


  Intrebari frecvente despre Orasul Hanoi

  Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Orasul Hanoi?

  Vietnam Cambodgia Circuit Avion 2022 sunt cele mai populare hoteluri din Orasul Hanoi