Exotice Orasul Malindi, Malindi Kenya vara 2022
Filtre: Categorie: Exotice× (3 oferte, 50EUR - 500EUR)
Hotel Diamonds Dream Of Africa, Orasul Malindi

Hotel Diamonds Dream Of Africa

Orasul Malindi, Malindi, Kenya

  • Hotel cu piscina exterioara  
  • Avion (28.11 - 27.02.2023)
  • Fara transport
Hotel Sandies Malindi Dream Garden, Orasul Malindi

Hotel Sandies Malindi Dream Garden

Orasul Malindi, Malindi, Kenya

  • Hotel cu All Inclusive  
  • Avion (28.11 - 27.02.2023)
  • Fara transport
Hotel Sandies Tropical Village, Orasul Malindi

Hotel Sandies Tropical Village

Orasul Malindi, Malindi, Kenya

  • Hotel cu piscina exterioara  
  • Avion (28.11 - 27.02.2023)
  • Fara transport

Despre Orasul MalindiPrezentare si poze Orasul Malindi

Orasul Malindi

Malindi a constituit aşezarea Swahili incă din secolul 14. Odată rivalizata de către Mombasa pentru poziţia dominantă în această parte din Africa de Est, Malindi a fost în mod tradiţional un oraş-port de puteri străine. În 1414, oraşul a fost vizitat de o flota de exploratori chinezi Zheng He, Domnitorul Malindi trimitand un emisar personal cu o girafa ca un cadou pentru China.

Exploratorul portughez Vasco da Gama a întâlnit autorităţile Malindi în 1498 să semneze un acord comercial şi angaja un ghid de călătorie în India, când a ridicat un pilon de corali.

Recomandari turistice pentru Orasul Malindi

Obiective turistice:

Parcurile marine Watamu și Malindi

Aceste parcuri au fost inființate în anul 1968 şi sunt primele de acest gen din Africa. Apele oceanului albastru gazduiesc aici o mare varietate de corali. În cadrul populației de corali care abundă aici, pesti multi-colori pot fi văzuti scufundându-se şi în afară acestui recif extins. Gradini de corali oferă zone spectaculoase pentru goggling, unde puteți admira diferite specii de peşti de corali ca: scalari, peşti-fluturi, Triggerfish şi au chiar posibilitatea de a urmări prepararea pestelui. Puteti inchiria barci cu fund de sticla pentru excursii in gradinile de corali, sau sa luati lectii de scuba diving de la reprezentantii hotelurilor.

Ruinele Gede

Ruinele Gede sunt situate la iesirea din orașul Gede pe drumul Malindi-Mombasa catre Watamu. Acestea datează din secolul al 13-lea şi au fost abandonate în secolul al 17-lea. Motivul exact de ce oraşul a fost abandonat, nu este cunoscut, deşi se presupune că oraşul a fost jefuit şi distrus de invadatori necunoscute în secolul 17. În 1927, ruinele Gede au fost declarate monument istoric iar excavarile efectuate si activitatea de conservare din acest oraș antic au dezvaluit inclusiv morminte pilon, palatul şi Marea Moschee.

Turnul lui Vasco da Gama

Pilonul este situat peste drumulul de la malul mării, lângă debarcader. Acesta este accesat din Scorpio Villas sau, alternativ, din zona Silversands. Pilon este unul dintre cele mai vechi monumente rămase în Africa şi a fost construit în 1498 de către marele explorator portughez, Vasco da Gama, ca semn de apreciere pentru bun venit el a fost dat de către sultanul de Malindi.

Intrebari frecvente despre Orasul Malindi

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Orasul Malindi?

Hotel Diamonds Dream Of Africa, Hotel Sandies Malindi Dream Garden, Hotel Sandies Tropical Village sunt cele mai populare hoteluri din Orasul Malindi

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Orasul Malindi?

Hotel Diamonds Dream Of Africa, Hotel Sandies Tropical Village, Hotel Sandies Malindi Dream Garden sunt cele mai apreciate hoteluri din Orasul Malindi ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Orasul Malindi.

Care sunt hotelurile ce ofera sezlonguri la plaja din Orasul Malindi?

Hotel Diamonds Dream Of Africa, Hotel Sandies Tropical Village sunt cele mai apreciate hoteluri din Orasul Malindi ce oferta sezlonguri la plaja. Mai multe hoteluri ce ofera sezlonguri la plaja din Orasul Malindi.