Exotice Orasul Tel Aviv, Tel Aviv Israel vara 2022
Filtre: Categorie: Exotice× (1 oferte, 50EUR - 500EUR)

Despre Orasul Tel AvivPrezentare si poze Orasul Tel Aviv

Orasul Tel Aviv

Tel Aviv este, după Ierusalim, cel mai mare oraș din Israel, centru economic, de afaceri și cultural al țării. Este un oraș cu un ritm de viața alert și cu multe locuri de agrement. Aici se află sediile principale ale băncilor și ziarelor israeliene, de asemenea jumătate din marile companii și locurile de muncă ale unui sfert din populația activă a Israelului.

Recomandari turistice pentru Orasul Tel Aviv

Un loc bun de facut cumparaturi este strada Sheinkin; Kikar Hamedina este cunoscut pentru magazinele de lux, iar centrul Azriely, mallul Ramat Aviv si centrul Dizengoff cu siguranta va vor satisface setea de cumparaturi. Puteti vizita si piata stradala Shuk HaCarmel de pe strada Carmel.

Pe strazile Bazel si Rotschild se afla cele mai bune cafenele, iar pe strazile Allenby, Lilienblum si in portul Tel Aviv se afla petrecerile nocturne si barurile.

Tel Aviv este cel mai modern occidentalizat loc din Israel. Cafenelele de la stradă dau oraşului un aer european. Tel Aviv este de asemenea centrul de afaceri al Israelului. Este totodată centrul cultural, cu o mare varietate de muzee, galerii, teatre şi săli de concert, dintre care cele mai importante sunt: Teatrul de Operă, Teatrul municipal, Teatrul Naţional din Israel Habima, Muzeul Eretz Israel, Muzeul de Artă din Tel Aviv, Muzeul Batey Haosef, Muzeul Palmach. Portul Jaffa este partea veche, araba, a oraşului, cu multe buticuri, păstrând ceva din aerul arăbesc al oraşului.

Intrebari frecvente despre Orasul Tel Aviv

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Orasul Tel Aviv?

Israel... Circuit Clasic Si Modern Toamna 2021 Pachet 6 Zile Plecare Din Bucuresti Zbor Tarom Tel Aviv sunt cele mai populare hoteluri din Orasul Tel Aviv

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Orasul Tel Aviv?

Israel... Circuit Clasic Si Modern Toamna 2021 Pachet 6 Zile Plecare Din Bucuresti Zbor Tarom Tel Aviv sunt cele mai apreciate hoteluri din Orasul Tel Aviv ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Orasul Tel Aviv.