Exotice Watamu, Malindi Kenya vara 2022
Filtre: Categorie: Exotice× (2 oferte, 50EUR - 500EUR)
Hotel Turtle Bay Beach Club , Watamu

Hotel Turtle Bay Beach Club

Watamu, Malindi, Kenya

  • Hotel cu All Inclusive  
  • Avion (28.11 - 27.02.2023)
  • Fara transport
Hotel Medina Palms Watamu, Watamu

Hotel Medina Palms Watamu

Watamu, Malindi, Kenya

  • Hotel cu Pensiune completa  
  • Avion (28.11 - 27.02.2023)
  • Fara transport

Despre WatamuPrezentare si poze Watamu

Watamu

Watamu înseamnă in limba suahili „oameni dulci”. Este un sătuc turistic la coasta "Turtle Bay", Oceanul Indian situat la aproximativ 25 km sud de orașul Malindi, din Kenya.

Watamu, sat pescaresc în esenţă, un tinut swahili (sau Bajuni), s-a dezvoltat ca o staţiune mică de plajă de-a lungul anilor.
Satul are mai multe supermarketuri mici, bacanii şi obişnuitele kenyene ,,Dukas'' de unde poți cumpara toate cele necesare. Există, de asemenea, o serie de magazine cu suveniruri bizare, un abator, pescarii, un birou de schimb, un oficiu poştal, doua cabinete medicale, un coafor şi mai multe restaurante pe marginea drumului.

Recomandari turistice pentru Watamu

Pârâul Mida
Este un pârâu mare căptuşit cu păduri de mangrove şi renumit pentru pasari sale de balta, pescăruși si crabi. Birdwatching, pescuit, plimbări printre mangrove, excursii cu barca şi petrecerea timpului liber pot fi aranjate de către mai multe ghizii din Watamu. Nautic şi alte sporturi nautice sunt de asemenea disponibile.

Padurea Arabuko-Sokoke
Acoperind o suprafață de peste 400 de kilometri pătraţi, este ultima bucată mare de pădure de coastă indigena din Kenya. Este un habitat cheie pentru supravieţuirea globală a şase specii de păsări şi trei specii de mamifere.
Asociația ghizilor din padurea Arabuko-Sokoke are câțiva ghizi experti ce vă pot acompania in plimbarile prin padure, sunt ornitologi ce va ajuta sa identificati speciile rare si unice de pasari ale padurii.

Intrebari frecvente despre Watamu

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Watamu?

Hotel Medina Palms Watamu, Hotel Turtle Bay Beach Club sunt cele mai populare hoteluri din Watamu

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Watamu?

Hotel Medina Palms Watamu, Hotel Turtle Bay Beach Club sunt cele mai apreciate hoteluri din Watamu ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Watamu.