Oferte cazare Feridhoo, Maldive Maldive vara 2023
(8 oferte, 234.2EUR - 442.8EUR)
The Castaway Retreat, Feridhoo

The Castaway Retreat

Feridhoo, Maldive, Maldive

 • Hotel cu Pensiune completa  
 • Avion (30.01 - 29.01.2024)
 • Fara transport
Feridhoo Inn, Feridhoo

Feridhoo Inn

Feridhoo, Maldive, Maldive

 • Hotel cu Pensiune completa  
 • Avion (25.01 - 24.01.2024)
 • Fara transport
Aquzz Inn, Feridhoo

Aquzz Inn

Feridhoo, Maldive, Maldive

  • Avion (28.01 - 27.01.2024)
  • Fara transport
  Villa Rosa Maldives, Feridhoo

  Villa Rosa Maldives

  Feridhoo, Maldive, Maldive

  • Hotel cu Pensiune completa  
  • Avion (21.01 - 20.01.2024)
  • Fara transport

  Oferte Feridhoo

  Fiecare turist se poate bucura de o vacanta de vara perfecta in Feridhoo, Maldive, Maldive, indiferent de varsta sau exigenta. Sezonul estival Feridhoo incepe din mai si se termina in septembrie – octombrie, in functie de conditiile climatice favorabile pentru plaja.

  Oferta hoteliera din Feridhoo este diversa si accesibila pentru orice turist. Pachetele turistice pentru sezonul de vara din Feridhoo sunt foarte atractive si turistii le pot achizitiona cu tarife promotionale: oferte First Minute Feridhoo, Early Booking Feridhoo, Last Minute Feridhoo, Programe si Oferte Speciale Feridhoo.

  Feridhoo este ideala pentru cei care aspira la o vacanta de relaxare sau la una dinamica in functie de alegerea hotelului din Feridhoo. Turistii au la dispozitie hoteluri cochete din Feridhoo cu servicii minime pana la resorturi de lux din Feridhoo cu posibilitati variate de entertainment. Conform preferintelor, se poate rezerva cazare in Feridhoo cu masa mic dejun, demipensiune, pensiune complete, All Inclusive sau Ultra All Inclusive.

  Hotelurile din Feridhoo dispun de numeroase facilitati pentru familii cu copii: camere spatioase in care copii au gratuitate pana la 13 ani, topogane, locuri de joaca, cluburi pentru copii, animatie, piscine cu sectiune speciala pentru cei mici. Pentru tinerii care doresc sa se distreze in Feridhoo pot gasi cluburi, discoteci, pub-uri, terase, aquapark-uri, sporturi acvatice. Pentru cei care doresc sa evadeze din mediul urban aglomerat si tumultuous, se pot relaxa la unitatile hoteliere din Feridhoo unde pot gasi liniste si destindere.

  Oferte cazare Feridhoo, Maldive, Maldive vara 2023 - Alege din 4 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

  Intrebari frecvente despre Feridhoo

  Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Feridhoo?

  Aquzz Inn, The Castaway Retreat, Villa Rosa Maldives, Feridhoo Inn sunt cele mai populare hoteluri din Feridhoo

  Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Feridhoo?

  Aquzz Inn, The Castaway Retreat, Villa Rosa Maldives, Feridhoo Inn sunt cele mai apreciate hoteluri din Feridhoo ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Feridhoo.