Oferte cazare Fuvahmulah, Maldive Maldive vara 2023
(6 oferte, 257.6EUR - 474.3EUR)
Cottage 316 Fuvahmulah, Fuvahmulah

Cottage 316 Fuvahmulah

Fuvahmulah, Maldive, Maldive

 • Hotel cu Pensiune completa  
 • Avion (30.01 - 29.01.2024)
 • Fara transport
Isle Royal Inn, Fuvahmulah

Isle Royal Inn

Fuvahmulah, Maldive, Maldive

  • Avion (30.01 - 29.01.2024)
  • Fara transport
  Vieni Qua Grand, Fuvahmulah

  Vieni Qua Grand

  Fuvahmulah, Maldive, Maldive

   • Avion (21.01 - 20.01.2024)
   • Fara transport

   Oferte Fuvahmulah

   Fiecare turist se poate bucura de o vacanta de vara perfecta in Fuvahmulah, Maldive, Maldive, indiferent de varsta sau exigenta. Sezonul estival Fuvahmulah incepe din mai si se termina in septembrie – octombrie, in functie de conditiile climatice favorabile pentru plaja.

   Oferta hoteliera din Fuvahmulah este diversa si accesibila pentru orice turist. Pachetele turistice pentru sezonul de vara din Fuvahmulah sunt foarte atractive si turistii le pot achizitiona cu tarife promotionale: oferte First Minute Fuvahmulah, Early Booking Fuvahmulah, Last Minute Fuvahmulah, Programe si Oferte Speciale Fuvahmulah.

   Fuvahmulah este ideala pentru cei care aspira la o vacanta de relaxare sau la una dinamica in functie de alegerea hotelului din Fuvahmulah. Turistii au la dispozitie hoteluri cochete din Fuvahmulah cu servicii minime pana la resorturi de lux din Fuvahmulah cu posibilitati variate de entertainment. Conform preferintelor, se poate rezerva cazare in Fuvahmulah cu masa mic dejun, demipensiune, pensiune complete, All Inclusive sau Ultra All Inclusive.

   Hotelurile din Fuvahmulah dispun de numeroase facilitati pentru familii cu copii: camere spatioase in care copii au gratuitate pana la 13 ani, topogane, locuri de joaca, cluburi pentru copii, animatie, piscine cu sectiune speciala pentru cei mici. Pentru tinerii care doresc sa se distreze in Fuvahmulah pot gasi cluburi, discoteci, pub-uri, terase, aquapark-uri, sporturi acvatice. Pentru cei care doresc sa evadeze din mediul urban aglomerat si tumultuous, se pot relaxa la unitatile hoteliere din Fuvahmulah unde pot gasi liniste si destindere.

   Oferte cazare Fuvahmulah, Maldive, Maldive vara 2023 - Alege din 3 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

   Intrebari frecvente despre Fuvahmulah

   Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Fuvahmulah?

   Vieni Qua Grand, Cottage 316 Fuvahmulah, Isle Royal Inn sunt cele mai populare hoteluri din Fuvahmulah

   Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Fuvahmulah?

   Isle Royal Inn sunt cele mai apreciate hoteluri din Fuvahmulah ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Fuvahmulah.