Individual Ghent, Flandra Belgia 2023
Filtre: Transport: individual× (266 oferte, 105EUR - 1064.4EUR)
Graaf., Ghent

Graaf.

Ghent, Flandra, Belgia

  • Fara transport

  Despre GhentPrezentare si poze Ghent

  Ghent

  Gent (flam. [ɣɛnt], franceza Gand [gɑ̃], engleza Ghent [gent]) este un oras neerlandofon situat in provincia Flandra de Est, regiunea Flandra din Belgia. La 1 ianuarie 2008 avea o populatie totala de 237.250 locuitori. Gent este capitala provinciei belgiene Flandra de Est si a Arondismentului Gent. Gent este un important oras universitar, Universitatea Gent avand peste 28.000 de studenti.

  Sejururi Individual Ghent

  Destinatia Ghent, Flandra, Belgia este accesibila pentru turistii care vor sa calatoreasca cu masina personala. Rezervarea unui sejur in Ghent cu transport individual reprezinta modalitatea cea mai convenabila de a calatori pe cont propriu.

  Turistii care aleg ca destinatie de vacanta Ghent au la dispozitie numeroase optiuni de cazare pentru toate gusturile, de la cele mai accesibile tarife pana la cele mai luxoase unitati de cazare pentru pretentiosi. La alegerea pachetelor cu transport inclus, avion sau autocar pentru Ghent, sunt disponibile pentru rezervare doar anumite hoteluri prestabilite.

  Calatoria cu masina personala reprezinta cea mai avantajoasa solutie cand distanta nu este foarte mare. Turistii pot ajunge in conditii favorabile pana in Ghent si se pot bucura de libertate in totalitate asupra organizarii vacantei. Spre deosebire de trasele organizate strict si opririle fixe pentru optiunile cu transport autocar sau avion, turistii care aleg sa calatoreasca individual nu depind de nevoile generale de grup si isi programeaza conform preferintelor propriul traseul, opririle, vizite culturale, durata concediului.

  Pentru turistii care aleg ca mijloc de transport masina personala pentru a petrece vacanta in Ghent trebuie sa isi asume si anumite responsabilitatati: sa verifice starea vehicului inainte de a pleca la un drum lung, sa detina toate documentele necesare legale pentru a calatori in afara tarii, sa lase mijlocul de transport in siguranta in parcari publice sau private.

  Sejururi cu transport individual cu masina proprie Ghent (Flandra, Belgia) 2023 la cele mai mici preturi. Peste 126 oferte cu Demipensiune,. Rezerva acum online!

  Recomandari turistice pentru Ghent

  - Gravensteen - unul din cele mai cunoscute cetati romane din Belgia
  - Biserica St.-Nikolaus in stil gotic „(Scheldegotiek)”
  - Catedrala St. Bavo este consacrata Sfantului Bavo si a fost construita din anul 1300 pana in 1538. in catedrala se gaseste un altar care a fost creat de Jan van Eyck
  - Primaria, construita intre secolele 15 si 17
  - Parcul de distractii Bellewaerde