Oferte cazare Grodek Nad Dunajcem, Polonia Polonia iarna 2023
(4 oferte, 50EUR - 500EUR)
Heron Live Hotel Marina Spa, Grodek Nad Dunajcem

Heron Live Hotel Marina Spa

Grodek Nad Dunajcem, Polonia, Polonia

  • Fara transport
  Lemon Resort Spa, Grodek Nad Dunajcem

  Lemon Resort Spa

  Grodek Nad Dunajcem, Polonia, Polonia

   • Fara transport

   Oferte Grodek Nad Dunajcem

   Grodek Nad Dunajcem, Polonia, Polonia reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

   Partiile de ski din Grodek Nad Dunajcem sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Grodek Nad Dunajcem pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Grodek Nad Dunajcem sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

   Conditiile de zapada sunt excelente in Grodek Nad Dunajcem oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

   Echipamentul de instalatii pe cablu din Grodek Nad Dunajcem garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Grodek Nad Dunajcem va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

   Oferte cazare Grodek Nad Dunajcem, Polonia, Polonia iarna 2023 - 2024 - Alege din 2 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

   Intrebari frecvente despre Grodek Nad Dunajcem

   Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Grodek Nad Dunajcem?

   Heron Live Hotel Marina Spa, Lemon Resort Spa sunt cele mai populare hoteluri din Grodek Nad Dunajcem

   Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Grodek Nad Dunajcem?

   Heron Live Hotel Marina Spa, Lemon Resort Spa sunt cele mai apreciate hoteluri din Grodek Nad Dunajcem ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Grodek Nad Dunajcem.