Oferte cazare Haifa, Israel Israel 2023
(88 oferte, 74.2EUR - 1000EUR)
Dan Carmel, Haifa

Dan Carmel

Haifa, Israel, Israel

 • Hotel cu piscina exterioara  
 • Fara transport
Leonardo Ex.Le Meridien, Haifa

Leonardo Ex.Le Meridien

Haifa, Israel, Israel

 • Hotel cu piscina exterioara  
 • Fara transport
Carmel Forest Spa Resort, Haifa

Carmel Forest Spa Resort

Haifa, Israel, Israel

 • Hotel de lux  
 • Fara transport
Crowne Plaza, Haifa

Crowne Plaza

Haifa, Israel, Israel

 • Hotel cu Internet wireless  
 • Fara transport
Colony, Haifa

Colony

Haifa, Israel, Israel

  • Fara transport
  Eden, Haifa

  Eden

  Haifa, Israel, Israel

   • Fara transport
   Tower, Haifa

   Tower

   Haifa, Israel, Israel

    • Fara transport
    Nof, Haifa

    Nof

    Haifa, Israel, Israel

     • Fara transport

     Despre HaifaPrezentare si poze Haifa

     Haifa

     Haifa este al treilea cel mai mare oraș din Israel - după Ierusalim și Tel Aviv. Orașul Haifa face parte din Zona metropolitană Haifa, a doua sau a treia zonă metropolitană cea mai populată din Israel.

     Recomandari turistice pentru Haifa

     Bijuteria coroanei Haifa în ceea ce privește turismul este, fără îndoială, Grădinile Bah Bahai care fac parte din Bah World World Center, un patrimoniu mondial UNESCO. Aceste grădini frumoase sunt un loc de pelerinaj pentru membrii credinței Bah’ai și sunt așezate pe terase înclinate pe Muntele Carmel spre frumoasa Marea Mediterană. În partea de jos a grădinilor se află Colonia Germană a Haifa, cu străduțele sale frumoase de clădiri restaurate din epoca templară. Strada principală a coloniei germane merge direct de pe fundul grădinilor spre coastă și este căptușită cu restaurante și cafenele.
     Mănăstirea Stella Maris sau Mănăstirea Maicii Domnului din Carmel pentru călugări este o mănăstire carmelită discalizată din secolul al XIX-lea, situată pe versanții Muntelui Carmel din Haifa, Israel.
     Peștera lui Ilie este o grotă unde profetul Ilie s-a adăpostit în timpul unei călătorii în pustie. În Cartile Regilor, Ilie călătorea 40 de zile și nopți, când se adăpostește în peștera de pe Muntele Horeb pentru innoptare.
     Portul Haifa este cel mai mare dintre cele trei mari porturi internaționale ale Israelului, care includ Portul Ashdod și Portul Eilat. Are un port natural cu ape adânci care funcționează tot timpul anului și servește atât navelor de pasageri, cât și celor comerciale.
     Haifa are două plaje principale. Bat Galim Beach este un favorit cu pasionații de sporturi de apă. Windsurfers și kiteboarding-ul iau valurile în zilele însorite, iar aici veți găsi operatori de sporturi nautice care închiriază echipament și dau lecții. Plaja Hof HaCarmel este pentru relaxare pe plajă.
     Beit Shearim: acest fascinant sit arheologic, recent declarat un sit al Patrimoniului Mondial UNESCO, este deosebit de remarcabil pentru catacombele impresionante.

     Intrebari frecvente despre Haifa

     Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Haifa?

     Haifa Bay View Hotel, Dan Gardens, Carmel Forest Spa Resort, Leonardo Ex.Le Meridien, Colony sunt cele mai populare hoteluri din Haifa

     Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Haifa?

     Golden Crown Haifa, Tower, Satori Hotel Haifa, La Cappella Hotel, Al Yakhour Hostel sunt cele mai apreciate hoteluri din Haifa ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Haifa.

     Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Haifa?

     Villa Carmel Boutique Hotel, Haifa Beach Apartments By Master, Golden Crown Haifa, Asfour Hotel, Tamer Guest House sunt cele mai apreciate hoteluri din Haifa ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Haifa.

     Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Haifa?

     Leonardo Ex.Le Meridien, Carmel Forest Spa Resort, Crowne Plaza sunt cele mai apreciate hoteluri din Haifa ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Haifa.

     Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Haifa?

     The Colony Boutique Hotel Haifa sunt hoteluri din Haifa ce au acces gratuit la internet