Oferte cazare Horni Marsov, Cehia Cehia iarna 2023
(70 oferte, 50EUR - 500EUR)
Chata Poutnik, Horni Marsov

Chata Poutnik

Horni Marsov, Cehia, Cehia

  • Fara transport
  Apartman 101, Horni Marsov

  Apartman 101

  Horni Marsov, Cehia, Cehia

   • Fara transport
   Hotel Vapenka, Horni Marsov

   Hotel Vapenka

   Horni Marsov, Cehia, Cehia

    • Fara transport
    Chata Beata, Horni Marsov

    Chata Beata

    Horni Marsov, Cehia, Cehia

     • Fara transport
     Modrý Dum, Horni Marsov

     Modrý Dum

     Horni Marsov, Cehia, Cehia

      • Fara transport
      Pension Lípa, Horni Marsov

      Pension Lípa

      Horni Marsov, Cehia, Cehia

       • Fara transport

       Oferte Horni Marsov

       Horni Marsov, Cehia, Cehia reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

       Partiile de ski din Horni Marsov sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Horni Marsov pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Horni Marsov sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

       Conditiile de zapada sunt excelente in Horni Marsov oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

       Echipamentul de instalatii pe cablu din Horni Marsov garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Horni Marsov va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

       Oferte cazare Horni Marsov, Cehia, Cehia iarna 2023 - 2024 - Alege din 3 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

       Intrebari frecvente despre Horni Marsov

       Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Horni Marsov?

       Apartman 101, Penzion Harmonie Horni Marsov, Penzion Liberta, Chata Poutnik, Guest House Honzik sunt cele mai populare hoteluri din Horni Marsov

       Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Horni Marsov?

       Penzion Liberta, Penzion Liberta sunt cele mai apreciate hoteluri din Horni Marsov ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Horni Marsov.