Oferte cazare Horni Plana, Cehia Cehia iarna 2023
(142 oferte, 309.4EUR - 309.4EUR)
Hotel Orsino, Horni Plana

Hotel Orsino

Horni Plana, Cehia, Cehia

  • Fara transport
  Na Plai, Horni Plana

  Na Plai

  Horni Plana, Cehia, Cehia

   • Fara transport
   Villa Maya, Horni Plana

   Villa Maya

   Horni Plana, Cehia, Cehia

    • Fara transport
    Penzion Daja, Horni Plana

    Penzion Daja

    Horni Plana, Cehia, Cehia

     • Fara transport

     Oferte Horni Plana

     Horni Plana, Cehia, Cehia reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

     Partiile de ski din Horni Plana sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Horni Plana pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Horni Plana sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

     Conditiile de zapada sunt excelente in Horni Plana oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

     Echipamentul de instalatii pe cablu din Horni Plana garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Horni Plana va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

     Oferte cazare Horni Plana, Cehia, Cehia iarna 2023 - 2024 - Alege din 71 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

     Intrebari frecvente despre Horni Plana

     Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Horni Plana?

     Penzion Tomy Pihlov, Ea Hotel Na Jezere, VILLA MAYA, Na Plai, Aparthotel And Wellness Knieci Cesta sunt cele mai populare hoteluri din Horni Plana

     Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Horni Plana?

     Hotel Orsino, Na Plai, Penzion Tomy Pihlov, PENZION STRIBRNY VITR, Hotel Na Plazi sunt cele mai apreciate hoteluri din Horni Plana ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Horni Plana.