Oferte cazare Hustopece, Cehia Cehia iarna 2023
(56 oferte, 50EUR - 500EUR)
Rustikal, Hustopece

Rustikal

Hustopece, Cehia, Cehia

  • Fara transport
  Herbenka, Hustopece

  Herbenka

  Hustopece, Cehia, Cehia

   • Fara transport

   Oferte Hustopece

   Hustopece, Cehia, Cehia reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

   Partiile de ski din Hustopece sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Hustopece pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Hustopece sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

   Conditiile de zapada sunt excelente in Hustopece oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

   Echipamentul de instalatii pe cablu din Hustopece garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Hustopece va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

   Oferte cazare Hustopece, Cehia, Cehia iarna 2023 - 2024 - Alege din 8 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

   Intrebari frecvente despre Hustopece

   Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Hustopece?

   Penzion Hradniho Pivovaru Hustopece, Hotel Vinopa, Penzion Pod Radnici, Formanka Camp, Rustikal sunt cele mai populare hoteluri din Hustopece

   Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Hustopece?

   Hotel Rueny, Rustikal, Wine Wellness Hotel Amande Hustopece sunt cele mai apreciate hoteluri din Hustopece ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Hustopece.