Oferte cazare Istebna, Polonia Polonia iarna 2023
(36 oferte, 50EUR - 500EUR)
Czarna Owca, Istebna

Czarna Owca

Istebna, Polonia, Polonia

  • Fara transport
  Willa Szus, Istebna

  Willa Szus

  Istebna, Polonia, Polonia

   • Fara transport
   Domek U Jana, Istebna

   Domek U Jana

   Istebna, Polonia, Polonia

    • Fara transport

    Oferte Istebna

    Istebna, Polonia, Polonia reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

    Partiile de ski din Istebna sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Istebna pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Istebna sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

    Conditiile de zapada sunt excelente in Istebna oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

    Echipamentul de instalatii pe cablu din Istebna garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Istebna va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

    Oferte cazare Istebna, Polonia, Polonia iarna 2023 - 2024 - Alege din 18 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

    Intrebari frecvente despre Istebna

    Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Istebna?

    WIOSKA ALPEJSKA, KARCZMA KUBALONKA, HOTEL ZLOTY GRON, DOMKI NA WYRSZCZKU, CZARNA OWCA sunt cele mai populare hoteluri din Istebna