Oferte Cazare Izola Slovenia vara 2022
(18 oferte, 187.6EUR - 704.2EUR)
San Simon Resort, Izola

San Simon Resort  

Izola, Izola, Slovenia

 • Hotel cu piscina interioara  
 • Fara transport
Hotel Belvedere, Izola

Hotel Belvedere

Izola, Izola, Slovenia

 • Hotel cu Pensiune completa  
 • Fara transport
Marina, Izola

Marina

Izola, Izola, Slovenia

  • Fara transport

  Oferte Izola

  Fiecare turist se poate bucura de o vacanta de vara perfecta in Izola, Slovenia, indiferent de varsta sau exigenta. Sezonul estival Izola incepe din mai si se termina in septembrie – octombrie, in functie de conditiile climatice favorabile pentru plaja.

  Oferta hoteliera din Izola este diversa si accesibila pentru orice turist. Pachetele turistice pentru sezonul de vara din Izola sunt foarte atractive si turistii le pot achizitiona cu tarife promotionale: oferte First Minute Izola, Early Booking Izola, Last Minute Izola, Programe si Oferte Speciale Izola.

  Slovenia este ideala pentru cei care aspira la o vacanta de relaxare sau la una dinamica in functie de alegerea hotelului din Izola. Turistii au la dispozitie hoteluri cochete din Izola cu servicii minime pana la resorturi de lux din Izola cu posibilitati variate de entertainment. Conform preferintelor, se poate rezerva cazare in Izola cu masa mic dejun, demipensiune, pensiune complete, All Inclusive sau Ultra All Inclusive.

  Hotelurile din Izola dispun de numeroase facilitati pentru familii cu copii: camere spatioase in care copii au gratuitate pana la 13 ani, topogane, locuri de joaca, cluburi pentru copii, animatie, piscine cu sectiune speciala pentru cei mici. Pentru tinerii care doresc sa se distreze in Izola pot gasi cluburi, discoteci, pub-uri, terase, aquapark-uri, sporturi acvatice. Pentru cei care doresc sa evadeze din mediul urban aglomerat si tumultuous, se pot relaxa la unitatile hoteliere din Izola unde pot gasi liniste si destindere.

  Oferte cazare Izola Slovenia vara 2022 - 2023 - Alege din 18 oferte disponibile si rezerva acum online prin DirectBooking.ro. Cele mai Bune Preturi!

  Intrebari frecvente despre Izola

  Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Izola?

  San Simon Resort, Hotel Haliaetum – San Simon Resort, Depadance San Simon Resort, Hotel Keltika, Marina sunt cele mai populare hoteluri din Izola

  Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Izola?

  San Simon Resort, Depadance San Simon Resort, Hotel Haliaetum – San Simon Resort, Dependences San Simon Resort, Hotel Haliaetum San Simon Resort sunt cele mai apreciate hoteluri din Izola ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Izola.

  Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Izola?

  San Simon Resort, Apartments Izola sunt cele mai apreciate hoteluri din Izola ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Izola.

  Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Izola?

  San Simon Resort sunt cele mai apreciate hoteluri din Izola ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Izola.

  Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Izola?

  San Simon Resort sunt cele mai apreciate hoteluri din Izola cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Izola.

  Care sunt hotelurile cele mai apreciale cu plaja proprie din Izola?

  San Simon Resort sunt cele mai apreciate hoteluri din Izola cu acces direct la pe plaja. Mai multe hotelurile cu acces direct la plaja din Izola.

  Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Izola?

  San Simon Resort sunt hoteluri din Izola ce au acces gratuit la internet

  Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Izola?

  Hotel Keltika, Hotel Belvedere sunt hoteluri din Izola ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Izola.