Oferte cazare Janov Nad Nisou, Cehia Cehia iarna 2023
(14 oferte, 50EUR - 500EUR)
Hotel Kralovka, Janov Nad Nisou

Hotel Kralovka

Janov Nad Nisou, Cehia, Cehia

  • Fara transport
  Epocha, Janov Nad Nisou

  Epocha

  Janov Nad Nisou, Cehia, Cehia

   • Fara transport
   Premier, Janov Nad Nisou

   Premier

   Janov Nad Nisou, Cehia, Cehia

    • Fara transport
    Pension Pod Vlekem, Janov Nad Nisou

    Pension Pod Vlekem

    Janov Nad Nisou, Cehia, Cehia

     • Fara transport
     Penzion Arnika, Janov Nad Nisou

     Penzion Arnika

     Janov Nad Nisou, Cehia, Cehia

      • Fara transport
      Prezidentska, Janov Nad Nisou

      Prezidentska

      Janov Nad Nisou, Cehia, Cehia

       • Fara transport

       Oferte Janov Nad Nisou

       Janov Nad Nisou, Cehia, Cehia reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

       Partiile de ski din Janov Nad Nisou sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Janov Nad Nisou pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Janov Nad Nisou sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

       Conditiile de zapada sunt excelente in Janov Nad Nisou oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

       Echipamentul de instalatii pe cablu din Janov Nad Nisou garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Janov Nad Nisou va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

       Oferte cazare Janov Nad Nisou, Cehia, Cehia iarna 2023 - 2024 - Alege din 5 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

       Intrebari frecvente despre Janov Nad Nisou

       Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Janov Nad Nisou?

       Hotel Kralovka, Penzion Apartman Janov, Penzion Arnika, Premier, Pension Pod Vlekem sunt cele mai populare hoteluri din Janov Nad Nisou

       Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Janov Nad Nisou?

       Epocha, Hotel Kralovka sunt cele mai apreciate hoteluri din Janov Nad Nisou ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Janov Nad Nisou.