Oferte cazare Koh Yao, Bangkok Metropolitan Region Thailanda vara 2023
(10 oferte, 253.3EUR - 1000EUR)
Koh Yao Yai Village, Koh Yao

Koh Yao Yai Village  

Koh Yao, Bangkok Metropolitan Region, Thailanda

 • Hotel cu Pensiune completa  
 • Avion (28.01 - 27.01.2024)
 • Fara transport
Samsam Yao Noi Tropical Magic Art Villas, Koh Yao

Samsam Yao Noi Tropical Magic Art Villas

Koh Yao, Bangkok Metropolitan Region, Thailanda

  • Fara transport
  Hotel Six Senses Yao Noi, Koh Yao

  Hotel Six Senses Yao Noi

  Koh Yao, Bangkok Metropolitan Region, Thailanda

  • Hotel cu Pensiune completa  
  • Fara transport
  Koh Yao Chukit Dachanan Resort, Koh Yao

  Koh Yao Chukit Dachanan Resort

  Koh Yao, Bangkok Metropolitan Region, Thailanda

   • Fara transport
   Koh Yao Yai Hillside Resort, Koh Yao

   Koh Yao Yai Hillside Resort

   Koh Yao, Bangkok Metropolitan Region, Thailanda

    • Fara transport

    Oferte Koh Yao

    Fiecare turist se poate bucura de o vacanta de vara perfecta in Koh Yao, Bangkok Metropolitan Region, Thailanda, indiferent de varsta sau exigenta. Sezonul estival Koh Yao incepe din mai si se termina in septembrie – octombrie, in functie de conditiile climatice favorabile pentru plaja.

    Oferta hoteliera din Koh Yao este diversa si accesibila pentru orice turist. Pachetele turistice pentru sezonul de vara din Koh Yao sunt foarte atractive si turistii le pot achizitiona cu tarife promotionale: oferte First Minute Koh Yao, Early Booking Koh Yao, Last Minute Koh Yao, Programe si Oferte Speciale Koh Yao.

    Koh Yao este ideala pentru cei care aspira la o vacanta de relaxare sau la una dinamica in functie de alegerea hotelului din Koh Yao. Turistii au la dispozitie hoteluri cochete din Koh Yao cu servicii minime pana la resorturi de lux din Koh Yao cu posibilitati variate de entertainment. Conform preferintelor, se poate rezerva cazare in Koh Yao cu masa mic dejun, demipensiune, pensiune complete, All Inclusive sau Ultra All Inclusive.

    Hotelurile din Koh Yao dispun de numeroase facilitati pentru familii cu copii: camere spatioase in care copii au gratuitate pana la 13 ani, topogane, locuri de joaca, cluburi pentru copii, animatie, piscine cu sectiune speciala pentru cei mici. Pentru tinerii care doresc sa se distreze in Koh Yao pot gasi cluburi, discoteci, pub-uri, terase, aquapark-uri, sporturi acvatice. Pentru cei care doresc sa evadeze din mediul urban aglomerat si tumultuous, se pot relaxa la unitatile hoteliere din Koh Yao unde pot gasi liniste si destindere.

    Oferte cazare Koh Yao, Bangkok Metropolitan Region, Thailanda vara 2023 - Alege din 11 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

    Intrebari frecvente despre Koh Yao

    Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Koh Yao?

    Koh Yao Yai Village, Koh Yao Yai Hillside Resort, Samsam Yao Noi Tropical Magic Art Villas, Koh Yao Chukit Dachanan Resort, Hotel Six Senses Yao Noi sunt cele mai populare hoteluri din Koh Yao

    Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Koh Yao?

    Koh Yao Yai Village, Koh Yao Chukit Dachanan Resort sunt cele mai apreciate hoteluri din Koh Yao ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Koh Yao.

    Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Koh Yao?

    Koh Yao Yai Village sunt cele mai apreciate hoteluri din Koh Yao ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Koh Yao.

    Care sunt hotelurile cele mai apreciale cu plaja proprie din Koh Yao?

    Koh Yao Yai Village sunt cele mai apreciate hoteluri din Koh Yao cu acces direct la pe plaja. Mai multe hotelurile cu acces direct la plaja din Koh Yao.

    Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Koh Yao?

    Koh Yao Yai Village sunt cele mai apreciate hoteluri din Koh Yao cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Koh Yao.