Oferte cazare Kosicka Bela, Slovacia Slovacia iarna 2023
(2 oferte, 50EUR - 500EUR)
Dam Hotel, Kosicka Bela

Dam Hotel

Kosicka Bela, Slovacia, Slovacia

  • Hotel cu Internet wireless  
  • Fara transport

Oferte Kosicka Bela

Kosicka Bela, Slovacia, Slovacia reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

Partiile de ski din Kosicka Bela sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Kosicka Bela pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Kosicka Bela sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

Conditiile de zapada sunt excelente in Kosicka Bela oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

Echipamentul de instalatii pe cablu din Kosicka Bela garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Kosicka Bela va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

Oferte cazare Kosicka Bela, Slovacia, Slovacia iarna 2023 - 2024 - Alege la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

Intrebari frecvente despre Kosicka Bela

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Kosicka Bela?

Dam Hotel sunt cele mai populare hoteluri din Kosicka Bela

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Kosicka Bela?

Dam Hotel sunt cele mai apreciate hoteluri din Kosicka Bela ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Kosicka Bela.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Kosicka Bela?

Dam Hotel sunt cele mai apreciate hoteluri din Kosicka Bela ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Kosicka Bela.