Oferte cazare Kremnica, Slovacia Slovacia iarna 2022
(4 oferte, 50EUR - 500EUR)
Golfer, Kremnica

Golfer

Kremnica, Slovacia, Slovacia

  • Fara transport
  Central, Kremnica

  Central

  Kremnica, Slovacia, Slovacia

   • Fara transport
   Penzion Veza, Kremnica

   Penzion Veza

   Kremnica, Slovacia, Slovacia

    • Fara transport

    Oferte Kremnica

    Kremnica, Slovacia, Slovacia reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

    Partiile de ski din Kremnica sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Kremnica pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Kremnica sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

    Conditiile de zapada sunt excelente in Kremnica oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

    Echipamentul de instalatii pe cablu din Kremnica garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Kremnica va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

    Oferte cazare Kremnica, Slovacia, Slovacia iarna 2022 - 2023 - Alege din 4 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

    Intrebari frecvente despre Kremnica

    Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Kremnica?

    Penzion Veza, Central, Apartments And Suites Kremnica, Golfer sunt cele mai populare hoteluri din Kremnica

    Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Kremnica?

    Golfer sunt cele mai apreciate hoteluri din Kremnica ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Kremnica.