Oferte cazare Krompachy, Slovacia Slovacia iarna 2024
(3 oferte, 50EUR - 500EUR)
Plejsy, Krompachy

Plejsy

Krompachy, Slovacia, Slovacia

  • Fara transport
  Piller Kastie, Krompachy

  Piller Kastie

  Krompachy, Slovacia, Slovacia

   • Fara transport

   Oferte Krompachy

   Krompachy, Slovacia, Slovacia reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

   Partiile de ski din Krompachy sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Krompachy pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Krompachy sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

   Conditiile de zapada sunt excelente in Krompachy oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

   Echipamentul de instalatii pe cablu din Krompachy garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Krompachy va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

   Oferte cazare Krompachy, Slovacia, Slovacia iarna 2024 - 2025 - Alege din 3 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

   Intrebari frecvente despre Krompachy

   Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Krompachy?

   Kastie Biela Dama A Cierny Rytier, Piller Kastie, Plejsy sunt cele mai populare hoteluri din Krompachy

   Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Krompachy?

   Kastie Biela Dama A Cierny Rytier, Plejsy sunt cele mai apreciate hoteluri din Krompachy ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Krompachy.

   Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Krompachy?

   Kastie Biela Dama A Cierny Rytier, Plejsy sunt cele mai apreciate hoteluri din Krompachy ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Krompachy.