Charter Laamu Atoll, Maldive Maldive vara 2022
Filtre: Transport: Avion× (5 oferte, 179.2EUR - 1000EUR)
Rahaa Resort, Laamu Atoll

Rahaa Resort  

Laamu Atoll, Maldive, Maldive

 • Hotel cu piscina exterioara  
 • Avion (08.05 - 07.05.2023)
 • Fara transport
Reveries Diving Village, Laamu Atoll

Reveries Diving Village  

Laamu Atoll, Maldive, Maldive

 • Hotel aproape de plaja  
 • Avion (17.04 - 16.04.2023)
 • Fara transport
Nazaki Residences, Laamu Atoll

Nazaki Residences

Laamu Atoll, Maldive, Maldive

 • Hotel cu Pensiune completa  
 • Avion (18.04 - 17.04.2023)
 • Fara transport
Pallazo Laamu Hotel, Laamu Atoll

Pallazo Laamu Hotel

Laamu Atoll, Maldive, Maldive

 • Hotel cu Pensiune completa  
 • Avion (26.04 - 25.04.2023)
 • Fara transport
The Mo Hotel, Laamu Atoll

The Mo Hotel

Laamu Atoll, Maldive, Maldive

  • Avion (18.04 - 17.04.2023)
  • Fara transport

  Sejururi Charter Laamu Atoll

  Pentru Laamu Atoll, Maldive, Maldive au fost concepute pachete complete de servicii care includ bilet avion, transfer de la aeroport la hotel si invers, cazare si masa. Aceste pachete organizate poarta denumirea de charter si opereaza in sezonul estival.

  Charterele sunt accesibile pentru turistii care vor sa petreaca un sejur cu transport avion inclus in Laamu Atoll la un pret avantajos avand in vedere ca biletele de avion au fost achizitionate in avans la tarife promotionale.

  Turistii care aleg un pachet charter spre Laamu Atoll se bucura de o serie de avantaje: zborul este direct, fara escale, se asigura transferul de la aeroport la hotel si de la hotel la aeroport iar timpul transportului este redus si astfel calatoria devine confortabila. Datele de plecare sunt fixe, iar sejurul poate fi de 7, 10 sau 14 nopti.

  Pentru a satisfice toate cerintele clientilor care vor sa isi petreaca vacanta in Laamu Atoll, zborurile charter reprezinta un produs special organizat, unde se acorda o atentie mai mare la detalii. Astfel, rezervarea va include biletele de avion, transferul de la aeroport la hotel si invers, hotelul preferat din oferta cu tipul de masa dorit si alte beneficii precum asistenta turistica din partea persoanelor calificate pentru a furniza informatii turistice. Aditional, pentru Laamu Atoll pot fi achizitionate si excursii optionale prestabilite de operator si coordonate de ghizii locali care va asteapta pentru a va dezvalui frumusetile din Laamu Atoll.

  Sejururi si pachete cu transport charter avion Litoral Laamu Atoll (Maldive, Maldive) vara 2022 cu plecari din Bucuresti, Iasi, Timisoara, Suceava la cele mai mici preturi. Peste 5 oferte cu Pensiune completa si Demipensiune,. Rezerva acum online!

  Intrebari frecvente despre Laamu Atoll

  Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Laamu Atoll?

  Rahaa Resort, Nazaki Residences, Reveries Diving Village, The MO Hotel, Pallazo Laamu Hotel sunt cele mai populare hoteluri din Laamu Atoll

  Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Laamu Atoll?

  Rahaa Resort, Reveries Diving Village sunt cele mai apreciate hoteluri din Laamu Atoll ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Laamu Atoll.

  Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Laamu Atoll?

  Reveries Diving Village sunt cele mai apreciate hoteluri din Laamu Atoll ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Laamu Atoll.

  Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Laamu Atoll?

  Rahaa Resort sunt hoteluri din Laamu Atoll ce au acces gratuit la internet

  Care sunt hotelurile cele mai apreciale cu plaja proprie din Laamu Atoll?

  Rahaa Resort, Reveries Diving Village sunt cele mai apreciate hoteluri din Laamu Atoll cu acces direct la pe plaja. Mai multe hotelurile cu acces direct la plaja din Laamu Atoll.

  Care sunt hotelurile ce ofera sezlonguri la plaja din Laamu Atoll?

  Rahaa Resort sunt cele mai apreciate hoteluri din Laamu Atoll ce oferta sezlonguri la plaja. Mai multe hoteluri ce ofera sezlonguri la plaja din Laamu Atoll.