Oferte cazare Lima, Regiunea Lima Peru 2021
(112 oferte, 70.9EUR - 1000EUR)
Porta, Lima

Porta

Lima, Regiunea Lima, Peru

  • Fara transport
  Jawa Runa, Lima

  Jawa Runa

  Lima, Regiunea Lima, Peru

   • Fara transport
   Las Camelias, Lima

   Las Camelias

   Lima, Regiunea Lima, Peru

    • Fara transport
    Rosa Toro, Lima

    Rosa Toro

    Lima, Regiunea Lima, Peru

     • Fara transport

     Despre LimaPrezentare si poze Lima

     Lima

     Lima este capitala și cel mai mare oraș al Republicii Peru, fiind de asemenea capitala Provinciei Lima. Este centrul comercial, industrial, financiar și cultural al țării. Orașul este localizat în văile dintre râurile Chillon, Rimac, Lurin. Se află pe coasta de vest a țării, în apropiere de portul Callao la Oceanul Pacific. Populația totală era în 1995 de 6.117.489 locuitori, din care aproape o treime locuiesc în așezări de colibe, la periferie.

     Recomandari turistice pentru Lima

     Constructia de hoteluri de lux a insemnat o explozie de cartiere rezidentiale dragute. Cautati informatii generale despre Lima, capitala Perului, pentru urmatoarea voastra calatorie catre Miraflores din Lima si San Isidro, ale caror atractii sunt casele frumoase si parcurile pline de flori, cafenelele si restaurantele, teatrele si viata de noapte dinamica.

     Cumparaturile in Lima sunt excelente. Buticurile sale si magazinele cu obiecte de artizanat sunt pline de oferte bune cu bijuterii din aur si argint, piele, olarie, tesaturi, alpaca moale si impletituri din lana vicuna. Cina este de asemenea o delicatesa pentru ca bucatarie peruviana este, destul de simplu, servita superb in restaurante elegante sau confortabile, in gradini sau langa mare.