Individual Lipno Nad Vltavou, Cehia Cehia 2023
Filtre: Transport: individual× (11 oferte, 50EUR - 500EUR)
Lipno Lake Resort, Lipno Nad Vltavou

Lipno Lake Resort

Lipno Nad Vltavou, Cehia, Cehia

  • Fara transport
  Rezidence Club Canada, Lipno Nad Vltavou

  Rezidence Club Canada

  Lipno Nad Vltavou, Cehia, Cehia

   • Fara transport
   Hotel Star Lipno, Lipno Nad Vltavou

   Hotel Star Lipno

   Lipno Nad Vltavou, Cehia, Cehia

    • Fara transport
    Miraka, Lipno Nad Vltavou

    Miraka

    Lipno Nad Vltavou, Cehia, Cehia

     • Fara transport
     Apartments Jbx Lipno, Lipno Nad Vltavou

     Apartments Jbx Lipno

     Lipno Nad Vltavou, Cehia, Cehia

      • Fara transport
      Amenity Resort Lipno, Lipno Nad Vltavou

      Amenity Resort Lipno

      Lipno Nad Vltavou, Cehia, Cehia

       • Fara transport
       Hotel Admiral, Lipno Nad Vltavou

       Hotel Admiral

       Lipno Nad Vltavou, Cehia, Cehia

        • Fara transport
        Modrý Jelen, Lipno Nad Vltavou

        Modrý Jelen

        Lipno Nad Vltavou, Cehia, Cehia

         • Fara transport
         Apartmany Aaalipno, Lipno Nad Vltavou

         Apartmany Aaalipno

         Lipno Nad Vltavou, Cehia, Cehia

          • Fara transport

          Despre Lipno Nad VltavouPrezentare si poze Lipno Nad Vltavou

          Lipno Nad Vltavou

          Lipno nad Vltavou este situată la sud-est de Pădurea Boemiei şi chiar la lacul Lipno, cel mai mare lac de acumulare din Republica Cehă. Datorită acestei situări excelente şi posibilităţilor de petrecere a timpului variate astfel rezultate - staţiunea este foarte îndrăgită de familii. Vara sunt foarte populare plajele şi traseele de bicicletă, iar iarna se dau atât turiştii cât şi băştinaşii pe pârtiile primitoare de schi alpin şi de fond. Dar în împrejurimi vă stau la dispoziţie şi multe posibilităţi de excursii, ca de exemplu oraşul UNESCO Cesky Krumlov, la în jur de 30 km de distanţă sau diversele castele şi palatele din partea sudică a Pădurii Boemiei.

          Sejururi Individual Lipno Nad Vltavou

          Destinatia Lipno Nad Vltavou, Cehia, Cehia este accesibila pentru turistii care vor sa calatoreasca cu masina personala. Rezervarea unui sejur in Lipno Nad Vltavou cu transport individual reprezinta modalitatea cea mai convenabila de a calatori pe cont propriu.

          Turistii care aleg ca destinatie de vacanta Lipno Nad Vltavou au la dispozitie numeroase optiuni de cazare pentru toate gusturile, de la cele mai accesibile tarife pana la cele mai luxoase unitati de cazare pentru pretentiosi. La alegerea pachetelor cu transport inclus, avion sau autocar pentru Lipno Nad Vltavou, sunt disponibile pentru rezervare doar anumite hoteluri prestabilite.

          Calatoria cu masina personala reprezinta cea mai avantajoasa solutie cand distanta nu este foarte mare. Turistii pot ajunge in conditii favorabile pana in Lipno Nad Vltavou si se pot bucura de libertate in totalitate asupra organizarii vacantei. Spre deosebire de trasele organizate strict si opririle fixe pentru optiunile cu transport autocar sau avion, turistii care aleg sa calatoreasca individual nu depind de nevoile generale de grup si isi programeaza conform preferintelor propriul traseul, opririle, vizite culturale, durata concediului.

          Pentru turistii care aleg ca mijloc de transport masina personala pentru a petrece vacanta in Lipno Nad Vltavou trebuie sa isi asume si anumite responsabilitatati: sa verifice starea vehicului inainte de a pleca la un drum lung, sa detina toate documentele necesare legale pentru a calatori in afara tarii, sa lase mijlocul de transport in siguranta in parcari publice sau private.

          Sejururi cu transport individual cu masina proprie Lipno Nad Vltavou (Cehia, Cehia) 2023 la cele mai mici preturi. Peste 11 oferte. Rezerva acum online!

          Intrebari frecvente despre Lipno Nad Vltavou

          Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Lipno Nad Vltavou?

          AMENITY RESORT LIPNO, APARTMENTS JBX LIPNO, Miraka, Hotel Star Lipno, Rezidence Club Canada sunt cele mai populare hoteluri din Lipno Nad Vltavou

          Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Lipno Nad Vltavou?

          Lipno Lake Resort, Hotel Star Lipno, APARTMENTS JBX LIPNO, AMENITY RESORT LIPNO sunt cele mai apreciate hoteluri din Lipno Nad Vltavou ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Lipno Nad Vltavou.